- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obsebva6a lubov, skrita pod dumata "priqtelstvo"
[quote="Анонимко"]mi nqm,a kak da sme nai-sladkata dvoika na 15 septemvri, za6toto toi zaminav za Amarika sled 1 mesec ( da jivee tam).Dnes si govorihme za tazi situaciq, v koqto sme.Toi kaja 4e ako sme gadjeta, ne i zaminal za Amerika, zaradi men.Kazah mu da zamine, za66oto az ne moga da buda tova za nego, koeto toi jelae.Govorihme si 3 4asa.I az osuznah 4e problemut e v men ( toi vse pak ima 4uvstva kum men ot min god.).Kazah mu 4e zna4i stra6no mn za men, 4 mi emn pove4e ot priqtel i 4e go obi4am, no 4e e po-dobre da ne trugvame ( tva moje i da se narekut predrasuduci ot moq strana)....Toi me pregurna i si sedqhme taka i po-edno vreme se zamislih kakvo li 6te izpitam ako me celune ( za6toto samo taka e nai- sigurniq na4in)Ustnite mu bqha na santimetur ot moite, no toi ne se osmeli da me celune,za6toto ne iska6e da prekra4va onazi izmislena granica na na6eto priqtelstvo.....No az si kazah 4e moje bi nqma da imam vtori 6ans i leki4ko oprqh ustni v negovite.Tova be6e tooooolkooooova sladka celuvka.Toi ne mje6e da povqrva, za6toto sigurno si e me4tal za tova ot edna godina....Podarih mu tazi celuvka.Do v4era nikoga ne bih si go predstavila kato moe gadje, za6totokakto kazah ne me privli4a silno fizi4eski.....No za6to vse o6te spomena za tazi celuvka vulnuva suznanieto mi?Първоначално написано от Анонимко
4uvstvam se OBURKANA. Kazah mu 4e tova e bil vurhut na vsi4ko koeto moga da mu dam, 4e tova 6te si ostane samo edin put....Molq vi hora, 6te se poburkaml....Nikoi ot nas dvamata ne si predstavq kak bihme oti6li na daskalo gu6nati, kak bihme kazali na vsi4kite si poznati.....Nie ne hodim, prosto se celunahme. No mislq 4e momenta izpitvam 4uvstva, koito ne sum izpitvala otdavna.....4uvstva , koito mi se struva6e absurdno da izpitvam to4no kum tozi 4ovek. Hora, molq vi uspokoite me, za6toto naistina 6te se poburkam
![]()