Първото ми мнение ще бъде в твоята тема. Трябва да се гордееш Иначе историята наистина е трогателна, но най-вече сложна и объркана. По въпроса може да има 101 различни мнения и всяко едно от тях да бъде правилно. Затова недей да разчиташ много на коментарите тук. В такава ситуация където нещата висят на кантар ти единствена можеш да прецениш, или по-скоро да "почувстваш" какво трябва да направиш. И все пак няма да се въздържа да си изкажа мнението. А то е че според мен момчето е направило много за теб, ама наистина МНОГО. Бил съм в подобна ситуация /е, не чак толкова дълго/ и знам през какво е минал. Сигурно е имало много периоди, в които поради една или друга причина е бил на крачка да те намрази. И 99% от хората по принцип се поддават на тези емоции. Необходима е истинска воля и най-вече голяма обич за да ги преодолееш. Той е успял. Заради себе си. Но и заради теб. Не е искал да те предава и изостава. Нарочно или не, ти по някакъв начин си усетила всичко това, от там идва и тази безрезервна увереност в любовта му. Затова смятам че трябва да му дадеш шанс, заради тази една година в която той е страдал... още повече че ти казваш че имаш някакви чувства към него... не се знае може да прерастнат в един момент в нещо повече. Каквото и да правиш обаче, продължавай да споделяш тук. Ще ти бъде по-леко и в същото време можеш да получиш някой полезен съве Успех!