.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Speshna pomosht

Guest

Speshna pomosht

Zdraveite! Ne ochavah che shte mi se sluchi..ama stana! Imam priqtel ot 6 meseca,na 17 godini sym i pravihme sex predi 15 dena..i kaza che ne e svyrshval v men,no si napravih test..i..polojitelen e Nqma vreme za Postinor,kajete kakvo da pravq molq vi i bez podigravki

Iz4akai malko i pak si napravi test...

Guest
    nai dobre kaji na maika si to4no su6toto i... Abort 6te trqbva da napravi6 mai mai, vse pak na 17 si...

Guest
    e shte bydesh mlada majka

Guest
    kakyv abort beeee UBIJCI takiva

aborti da praqt ciganite be

Kaжи на родителите си. Ще вземете решение какво да направите с детето.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Кажи на майка си.
    Тя ще те разбере, първо защото е жена, и второ, защото ти е майка. С нея разучавате добре къде е най-добре да направиш аборт. Във всеки случай преди да тръгнете да ходите по клиники, мини през гинеколог, за да потвърди бременността и да ти каже всчико, което искаш да знаеш.
    Но ти ти на 17 и все още трябва да имаш съгласието на родител, за да направиш аборт. Пък и баща ти да е, има момичета, които са по-близки с бащите си.
    До един месец може да се направи т.нар. медицински аборт (ако си спомням правилно), който се състои от инжекция... май пак хормонална, и предизвиква помятане. Но това се прави само в първия месец.
    Нямаш време да се отчайваш и депресираш. Сега се съсредоточи и действай - вече е станало.
    При всички положения - първа стъпка - гинеколог. Да кажеш на родител можеш и след това.
    Аборта трябва да се извърши от компетентно лице... иначе има опастност да се получат усложнения и да останеш бездетна, така че задължително внимавай при кого отиваш!
    Много късмет!

Град
    Някъде покрай пудинга
    Аууууууууу кофти....вий имаш до 12 седмици за аборт, но аз не ти препоръчвам да правиш след 7-мата...Имай предвид че имаш 1 седмица тестове дали си добре преди аборта.
    Относно какво да правиш- ами нз но понеже нямаш години има 3 варианта:
    1. Ръсиш много кеш и правиш таен аборт, рискувайки себе си.
    2. Казваш на мама и тати...отнасяш си го и отивате в клиника на нормални цени и добро обслужване.
    3. Стваш мама.
    Лично аз сега знам че ако приятелката ми забременее ще оставим бебето.
    Е ние сме сгодени и сме на по 19 години(не че ще е лесно), но лично за мен аборт е кофти нещо....но пък да провалиш бъдещето на нероденото си дете също...
    Заедно с приятеля си трябва да прецениш, ако те изостви...лош избор на приятел миличка...Успех-ще ти трябва...

kofeto
    Guest
    e kuf e toa tapak da svurshi v teb????LELELELEL....na kolko godini e........14 ?

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Кажи на вашите,те най-добре могат да ти помогнат да вземеш правилното решение. Може да изядеш някой друг шамар,но ....

Еми..

Еми.. Лично аз съм против абортите но твое решение ! Наистина първо кажи на майка си се пак и тя е жена а и би трябвало да е човека с който споделяш всичко или айде почти всичко ! Говори с нея , говори и с приятеля си и решете какво да правите ! Късмет ! Наистина ще ти е нужен мила

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Speshna pomosht

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite! Ne ochavah che shte mi se sluchi..ama stana! Imam priqtel ot 6 meseca,na 17 godini sym i pravihme sex predi 15 dena..i kaza che ne e svyrshval v men,no si napravih test..i..polojitelen e Nqma vreme za Postinor,kajete kakvo da pravq molq vi i bez podigravki
    VIJ SEGA,BEZ PANIKA,AZ SAM NA 13,MOJE DA TI IZGLEJDAM NEOPITEN,NERAZUMEN I T.N.,NO STE TI KAJA 4E IMASH DVA IZBORA
    DA ZAPAZISH DETETO ,AKO PRIQTELQ TI ILI (TOZI KOITO E SVYRSHIL V TEB)OSTANE DO TEB DA GLEDATE DETETO SI KATO EDNO NORMALNO SEMEISTVO(PREDPOLAGAM ZA 17 G. ZNAESH KVO ZNA4I TVA)
    I VORIQT VARIAN E LO6ATA DUMA A-B-O-R-T,no e taka,sydba na edno dete bez basta e s lo6a sydba...
    mejdo drugoto na kolko godini e priqtelq ti?

kysmet dano se opravite
    tova e vsi4ko ot men(za sega) ako nqkoi iska da me pita nesto(makar 4e sam malyk na 13) fire_magic@abv.bg

Град
    Някъде покрай пудинга
    Евала на fire_magic. Малък свалям ти шапка....на 13 и вадиш едно разумно мнение...много се изкефих честно...Браво! =D>

Guest
    Ne,imashe prezervativ,no se e skysal... a inache toi e na 19.Chestno da vi kaja strah me e da govorq s maika mi,a inache na nego mu kazah i toi me podkrepq..strah me e

Тичай при най-близкия генеколог, съвсем сириозно ти говоря!!!

Гинеколога ще ти обясни всички възможности и изходи от проблема. Само така ще можеш да вземеш адекватно и най-важното бързо решение. След училище кажи на майка ти, че си при приятелка (a нея я предупреди, че си с нея) и отиди на генеколог!!!

Цитирай Първоначално написано от sweety*
    Iz4akai malko i pak si napravi test...
    i az taka mislq za6toto ne moje6 da vqrva6 samo na edin test..
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Град
    Varna
    Хора! Казвате на това момиче да прави аборт... а наясно ли сте за много голямата вероятност, че някои ден ще съжалява за това като се накани с някой да имат деца и абортът се окаже виновен за това че не могат да имат? Според мен наи добрия вариант е да го обсъдисх с родителите си и с доктор. Вече за друго е много късно. Много малко хора мислят за последствията от секса като мислят само за удоволствието. За нещастие някои удоволствия ти излизат много скъпо.

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy`boy
    Хора! Казвате на това момиче да прави аборт... а наясно ли сте за много голямата вероятност, че някои ден ще съжалява за това като се накани с някой да имат деца и абортът се окаже виновен за това че не могат да имат? Според мен наи добрия вариант е да го обсъдисх с родителите си и с доктор. Вече за друго е много късно. Много малко хора мислят за последствията от секса като мислят само за удоволствието. За нещастие някои удоволствия ти излизат много скъпо.
    taka si e kogato zapo4ne6 da pravi6 sex trqbva da si ponese6 otgovornosta. sexa ne e samo udovolstvie ami i OTGOVORNOST sorka ama qvno ne si dostat14no uzrqla da ponase6 otgovrnostite na sexa. nai malkoto koeto moje6e da napravi6 e da vzeme6 xap4e za spe6na kontracepciq , no stanaloto stanalo kaji na roditelite si i ne otlagai 4e 6te stane prekaleno k1sno

A kakvo da pravi?Na 17 da rodi?Dete da gleda dete?Vqrno aborta e ubiistvo ama po dobre li shte i dvamata da si provalqt jivota s edno dete sega...Sajalqvam ama za men da rodish na 17-18 s e tochno taka.No kakto kazvate i vie sega i dvamata trqbva da si ponesat posledstviqta..Upseh vse pak

pf
    Guest
    ae trqbva da kaje6 na vashte est!!! oshte pove4e 6tom kazva6 4e ste imali prezervativ, no se e skusal vinata ne e izcqlo tvoq...vupreki 4e ne6to mi se oburka..v na4aloto kazva6 4e ne bil svur6il v teb...posle se bil skusal prezervativa..ima6e li condom ili ti e tupo 4e samo si se nadqvala toi da ne svur6i v teb?6toto ako bqhte malko po-obrazovani 6tqhte da znaete 4e po vreme na samiq polov akt se otdelq malko koli4estvo sperma...pri polojenie 4e daje 1 spermatozoid e dostatu4en da zabremenee6! KAJI NA VA6TE I OTIVAI NA GENEKOLOG! VEDNAGA!
    USPEH!

strah ili ne trqbva da kaje6 na maika si za6toto predstavi si ako naistina e taka(kazvam ako za6toto testovete ne sa 100%) malko daje mnogo trudno 6te se oprai6 sama pak dori i priqtelqt ti da e do teb.po nqkoe vreme ako nedai si boje nadue6 korema nqma li da e po-lo6o va6te da razberat po takav na4in. ne mu misli a kazvai na va6te i ei bez panika ae uspeh

Guest
    Hodih na ginekolog...shte napravq abort chrez sprincovka(ne znam kak tochnos e naricha tova)...dano vsichko se opravi,naistina sym ujasena

Мисли му име

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Hodih na ginekolog...shte napravq abort chrez sprincovka(ne znam kak tochnos e naricha tova)...dano vsichko se opravi,naistina sym ujasena
    pojelavam ti uspeh
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си