.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    аниииииииииии
    Guest

прецакване

Эдравеите!Энам,че не можете да ми решите проблема,но ще съм благодарна ,ако поне вэемете някакво отношение,эащо имам нужда от подкрепа
    Ами с това момче се эапоэнахме в началото на таэи година,тя вече свършва, но нищо!Бях много эле настроена към него,иэобщо не ми беше симпатичен,даже ми беше антипатичен неэнам эащо.Но напоследък много си пишеме в Ск и ми стана много симпатичен.По скайп ми иэглежда ,че ме харесва,но на живо мн мн не си общуваме,а и честно каэано като го видя се притеснявам много сигурно вината е в това,в мен Оф ами това е

Guest
    Дай му шанс, едва ли е много да се иска от теб.

анииииииииии
    Guest
    Моля ви кажете нещичко

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми пробвай нищо не губиш. Опитай се да общувате повече в реалноста. Не разчитай на skype само. Виж там как ще се държи. И ако видиш, че има нещо към теб му сподели. Аиде дано съм помогнал. Успех

Супер фен
    Не искам да ти влияя отрицателно но от опит знам че мом4ета които в скайп те харесват а на живо-не, са женкари. Но това си е мое мнение. За да видиш дали е така си преодолей срама и си говорете по често. Ако на живо отново "те харесва" значи няма проблем но ако пак се държи така по-добре ако не го харесвш го остави.

Мега фен Аватара на koalka
    Като се видите на живо си поговорете, защо не?Може да се срамува и той.

анииииииии
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Като се видите на живо си поговорете, защо не?Може да се срамува и той.
    Ами мисля,че не се.Аэ не мога да го гледам в очите Просто неэнам какво ми става ,но иэбягвам да се эасичаме Оф энам,че нищо няма да стане

Мега фен Аватара на koalka
    Аз на твое място не бих се отказала.Не може да си сигурна в нищо преди той да ти каже.Но трябва да преодолееш срамежливостта си.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Аз на твое място не бих се отказала.Не може да си сигурна в нищо преди той да ти каже.Но трябва да преодолееш срамежливостта си.
    Абсолютно си права. Няма смисал да се отказваш докато другия човек лично не ти откаже. А дори и тогава пак има надежда.

Град
    Своге
    И аз така мисля!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

анииииии
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Абсолютно си права. Няма смисал да се отказваш докато другия човек лично не ти откаже. А дори и тогава пак има надежда.
    Напълно съм съгласна с вас ,а и при мен надеждата винаги доста трудно емира.Но много се притеснявам от него А и все имам чувството ,че предпочита другите момичета Неэнам как точно да подходя,абе голяма съм смотла

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от анииииии
    Напълно съм съгласна с вас ,а и при мен надеждата винаги доста трудно емира.Но много се притеснявам от него А и все имам чувството ,че предпочита другите момичета Неэнам как точно да подходя,абе голяма съм смотла
    Спокойно бе. В началото нещо винаги изглежда трудно и непостижимо но когато започне виждаш, че не е така. Не се притеснявай. Нямя защо. Пък и моя съвет е да пробваш. Така поне няма да се мъчиш. Ако не стане ще си намериш друг Спокс. Всичко се оправя.

анииииии
    Guest
    Благодаря ви много эа вниманието ЧЕстно каэано май малко ме мотивирахте.Въпреки ,че като се паэнавам утре пак нищо няма да направя...
    Все пак ак ооще някой иска да се иэкаже аэ съм в очакване. и пак мс.

Не тръгвай с тая нагласа,че нищо няма да направиш, защото наистина няма да направиш! Кажи си, че този път ще е различно и няма да се притесняваш-всичко е до психика! Пиши какво е станало! Айде, мн успех!

Guest
    Е то трябва смелост за тая работа. Важно значение има кой-кого е заговорил по скайп. Предполагам той - теб => може все още да има нещо впредвид.
    През това време, в което нещата са били в застой той намерил ли си е момиче ?
    А ти на колко години си, че толкова се срамуваш ?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Малко кураж и следващия път когато го видиш го заговори!

аниииии
    Guest
    Да ,но днес (сега) в Ск не ми пише

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от аниииии
    Да ,но днес (сега) в Ск не ми пише
    Е тва че сега не ти пише нищо не значи. Може да си има работа. Или пък да е отишал някаде. Нали казваш, че на последак много си пишете и всичко е ок. Недей да се притесняваш толкова много.

Guest
    Еххх той пак ми писа

Анииииииииииии ти на колко си той на колко е?
    The really great person is the person who makes everybody feel great!

Град
    На 2 мИнуТи пЪт оТ маЙнаТа сИ
    СпореД меН не се наДявай мн мн на моМче,коеТо в Ск се дЪржи по едиН наЧин,а на жиВо по дРуг.Това зНачи,че нЯкъде моЖе би нЕ е биЛ иСкрен с теБ.Все паК оПитай,ниЩо не гУбиш нО е хуБаво да Си предУпредена
    ЛюБофТа уБиВа сКуКата...поСле сКукаТа убиВа лЮбоФта...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Аре са кажи какво стана. Оспя ли да му кажеш нещо?

Супер фен
    pie6 edna golqma vodka zvynka6 mu ai na kafe i ostanaloto 6te si doide ot samosebe si

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    pie6 edna golqma vodka zvynka6 mu ai na kafe i ostanaloto 6te si doide ot samosebe si
    Бахти яката идея. И аз трябва да пробвам така някога Само, че с 3 водки, че една няма да ми помогне хич

Град
    На 2 мИнуТи пЪт оТ маЙнаТа сИ
    аЗ съМ проБвала...сТава,саМо че ни поМниш мноГо на сЛедваЩия деН
    ЛюБофТа уБиВа сКуКата...поСле сКукаТа убиВа лЮбоФта...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си