Ами да ти кажа чесно аз почти нищо не използвам за тези пъпки. Взела съм си една хума и един, два пъти в седмицата си правя маски с нея и с мляко и се мажа с кремче бочко всяка вечер и нямам оплаквания )) Ползвала съм много глупости с/у пипките и просто нищо не ми помага.. А само тея двете неща (които изобщо не са скъпи) ии .. както казах нямам оплаквания :P а освен това бях чела за нещу от кестени, което също се забърквало и имало чудесен резултат, но просто в момента не мога да се сетя какво беше.
успех!
неее аз по принцип имам малко пъпки... не е толкока зле положението,но искам на чяло да се махнат... но благодаря за съвета ти на всяка цена ще го пробвам [-o< [-o<
emi 4eti kosmopolit1n dosta hitri raboti ima tam za teq iz4adiq p1pkite az li4no znam na4i ve4er namazva6 si hubavo liceto s qb1lkov ocet (kato predi tva si go izmila) i posle ne go pipa6 (dori da 6tipe(a to 6tipe)) i stoi6 taka cqla no6t na sutrinta-voala =D> oba4e naj dobre idi na kozmetik da ne bi efekt1t da e..
emi 4eti kosmopolit1n dosta hitri raboti ima tam za teq iz4adiq p1pkite az li4no znam na4i ve4er namazva6 si hubavo liceto s qb1lkov ocet (kato predi tva si go izmila) i posle ne go pipa6 (dori da 6tipe(a to 6tipe)) i stoi6 taka cqla no6t na sutrinta-voala =D> oba4e naj dobre idi na kozmetik da ne bi efekt1t da e.. btw napravi si parna banq s nek1v 4aj naj dobre zelen ili ot ma6terka
аз съм чувала .. даже го гледах по тв-то че орината помагала наи добре стига само да имаш смелост...To то си е твоя така че няма от какво да те е гнус ... помагала наи много от сички неща ;]]