- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- tamponite
iskam da vi pitam dali pri yptrebata na tampon ima veroqtanost ve4e da ne sam devstvena
Не мисля.Но ако си девствена ще ти е трудно да използваш големите тампони
![]()
TV1RDO NEEEEEEE sk1pa koi te izl1ga![]()
офф съвсем визможно е!!!! Четох наскоро за един такъв случай...ама не се притеснявай, рядко се случва![]()
ako polzva6 normalni,ne mislq,4e 6te ima problem
Ако си изпилзвала по голям тампон има вероятност да си се "отворила" ,но едно момиче е девствено докато не спи с момче !!!
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Shte si wzemesh tamponi s po-malko kapki,naprimer 3.Da ne se hwyrlish na 4 ili 5Pyk i ako tolkowa mn se pritesnqwash nedei da polzwash tamponi.
Физически- да
Психически- не
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
сравни един тампон с един мъжки полов орган и мисля, че ще си отговориш на въпроса![]()
Ако си спазила съвсем,точно и последователно инструкцията,приложена във всяка кутия,тампони ,мисля,че няма за какво да се тревожиш.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Стига с тия глупости, че можеш да се отвориш с тампони, и че вече няма да си девствена след като ги използваш!
Докато не влезе ТУЙ дето трябва все още се водиш за девствена![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първоначално написано от punkrock
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Ами зависи на какво разстояние от входа на влагалището се намира девствената ципа.Може да се случи, така че да се разкъса малко, но това са единични случаи.Ципата може да се разкуса и про много други ситуации(напр. при спортуване).Другото - зависи каква е ципата - ако е по еластична тампона може да не предизвика разкъсване.А ако случайно се разкъса ще усетииш малък дискомфорт, но не е болка за умиране.Така че спокойно, няма нищо страшно.Щом си решила да използваш тампони - направи го!![]()
ако толкова държиш на тампоните, те съветвам от на4ало да запо4неш с най-малкия размер, докато свикнеш.После ще ти е по-лесно.Но за мен ли4но превръзките си остават най-удобни
\
/
а за да не си девствена, трябва да си имала полов контакт мили4ка!
Тъй, тъй! Тампоните може да ви обясняват колко са безвредни и т.н., ама замислете се, че все пак това е нещо, което ви влиза във влагалището и пак не е много за препоръчване. Аз лично ги избягвам и ги ползвам само когато няма как да съм с превръзка.Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Да бе, а да ти джвака нещо между краката е много приятно.
Saatana vittu perkele hate crew!
na men puk tamponite kato che li sa mi po-udobni v smisul ne useshtash nikvo techenie ...no v nachaloto naistina e malko nekomfortno no se svkikva...![]()
Чувала съм за такива случай,но се случва много рядко.За всеки случай си вземи най-малките!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!