.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: LUBOVVV

{}{}{}{}
    Guest

LUBOVVV

Zdraveite na vsi4ki Mnogo haresvam 1 mom4e ot moq klas.No neznam kak da mu kaja ... za6toto ne iskam da se 4yvstvam neudobno kogato go posledna i toi da zn 4e go haresvam a toi da ne me haresva smisal mn iskam da hodq s nego...no mi e kofti 4e e ot moq kl.kajete..daite nqkakyv savet kakvo da pravq VLUBENA SUM

Guest

Re: LUBOVVV

Как така ще ти е кофти, че ти е от класа, нали си влюбена?

И какво от това, че ти е от класа, за любовта граници няма
    А ако те е срам да му го кажеш в очите, моежеш да му напишеш писмо или нещо от сорта
    Денят оставя ледени отпечатъци рисувайки ежедневното страдание

Град
    Своге
    Еми рискувай.Ако не му го кажеш може да го загубиш и някоя да те изпревари!!!Давай смело без страх!!!Успех!!!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Мега фен Аватара на koalka
    Най-напред му поискай скап, някаква връзка.Обади му се, говорете си и започвай в училище постепенно да се сближаваш с него.

Guest
    ami toi ima skype no nqma internet i telefon nqma za sega..ii napravo..nz 6te poludeq no mi se iska da ne riskuvam az sam napravo byzla....

Цитирай Първоначално написано от {}{}{}{}
    Zdraveite na vsi4ki Mnogo haresvam 1 mom4e ot moq klas.No neznam kak da mu kaja ... za6toto ne iskam da se 4yvstvam neudobno kogato go posledna i toi da zn 4e go haresvam a toi da ne me haresva smisal mn iskam da hodq s nego...no mi e kofti 4e e ot moq kl.kajete..daite nqkakyv savet kakvo da pravq VLUBENA SUM
    Имах подобна любов.Чудех се как да му кажа, и най - накрая му написах бележка и му я подадох уж невинно.Оказа се, че и той не бил безразличен и ми върна, пак с бележка, после му дадох друга бележка, и после той на мен...Обаче май и двамата бяхме прекалено срамежливи, за да направим по - голяма крачка от бележките и целият 7 ми клас си изкарахме с хартийки...Накрая се влюбих в друг и този въобще забравих за него...
    Та...мисълта ми беше, че трябва или да направиш крачка или да чакаш евентуално той да я направи....За друго не се сещам

да не ти пука давай смело

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ами първи бъди малко по така. Гледай да разбереш дали има нешо към теб и ако има действай смело

razberi dali te haresva i togava mi pokaji 4e i ti go haresva6 kato naprimer mu se usmihva6 tyrsi si povodi da si pri nego i t.n ama godinata ve4e svyr6va sh go zabrai6 i sh si sre6tene6 nqkoi prez lqtoto :P

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Най-напред му поискай скап, някаква връзка.Обади му се, говорете си и започвай в училище постепенно да се сближаваш с него.
    цтцтцттцтцтцтцтцтццт. както има един израз "Зарибени". Какъв Skype какви телефони. Бе лято е ве хора. Птичките пеят, слънцето пече. Нали е от твоя клас. Оговорете се като сте на даскало да се видите някъде на кафе, в грацката градина па ако ще и на гарата идете. бе излезте ве

Фен
    Град
    Ruse;]
    дам не губи време говорете си по често .. поддържайте връзка и го накарай да разбере че го харесваш ии .. нз друго какво да кажа общо взето да те хареса

Guest
    toi ne e ot grada i tva e probelema...nqma kak lqtoto da izlizame

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Цитирай Първоначално написано от {}{}{}{}
    Когато бях ученик имах този проблем.
    Момичето което обичам и с което преди 2 години сключих брак беше от моя клас.
    Доста време ми отне докато измисля как да и призная чувствата си защото като теб се притеснявах че може да ме отблъсне , и един ден ми хрумна една идея : Избягах от час по физическо върнах се в класната стая и написах с големи букви на дъската че я обичам бе да си напиша името.
    После затворих двете крила на дъската и излязох от стаята.
    Когато преди да започне следващия час отвориха дъската и тя видя написаното първо малко се притесни но й стана много приятно че някой
    я харесва , след часовете и признах че аз съм написал онова нещо на дъската.
    За мой късмет тя сметна постъпката ми за малко дръзка но все пак романтична и така станахме гаджета а днес вече сме женени.

С други думи пробвай нещо нестандартно щом ти е неудбно да му го кажеш директно.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Guest
    Ami naprimer ako mu ostavq nqkakva bele6ka ili da mu napisha neshto na china.Toi zn che nqkoe momiche ot klasa go haresva no ne zn koe.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    цтцтцттцтцтцтцтцтццт. както има един израз "Зарибени". Какъв Skype какви телефони. Бе лято е ве хора. Птичките пеят, слънцето пече. Нали е от твоя клас. Оговорете се като сте на даскало да се видите някъде на кафе, в грацката градина па ако ще и на гарата идете. бе излезте ве
    Говоря и допълнително скайпа.Не само по него да си пишат.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не разбирам какво лошо има че е от класа ти,ако наистина го харесваш действаи.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Там, където е сърцето...
    Опитай се да се сближиш с него, наблюдавай реакциите и отношението му към теб , така ще можеш да прецениш дали имаш шанс и дали има смисъл да му разкриваш чувствата си. Също можеш да накараш твоя приятелка просто уж от любопитство да го попита нещо за теб, за да разбереш мнението му за теб. Късмет :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    misi mn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си