.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Izcepki i gafove

Izcepki i gafove

Aide tuka da se pi6at vsi4ki sme6ni izcepki i gafove
    PS.Sorry ako ima takava tema ama sym nova dnes se registrirah

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Хм.. като си нова защо не поизчакаш малко да влезнеш малко в час и чак тогава да тръгнеш да пускаш теми..?

Иначе за сега не се сещам за гафове, но със сигурност има нещо..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    във "фън, фън и пак фън" има тема за бисери, а в "Секс" за гафове по време на секс. Със сугурност има и други. Ползвай търсачката.

dobre shte kaja neshto koeto mi se slu4i sus segashnoto mi gadje .. zna4i... purvoto ni govorene s po takiva namereniq .. imahme risuvane i sled risuvaneto toi be6e kazal na edna fr 4e shte me vzeme i shte me izprati do staqta to golemiq put ama.. :}} ii samo stigame do staqta govorihme si tam i po edno vreme bi zvaneca.. i to4no predi toi da si trugne se protegna kum vrata mi i kaza "ah kakva hubava peperudka imash" (imah edno golqmoo sinio gerdan4e s golqqqma sinq peperuda na nego) no toi q poso4i az si pomislih drugo.. i si podadoh rukata mn`skomfuzeno se polu4i... kakto i da e govorih s tazi mi fr i tq kaza 4e nqmalo zna4enie shtoto vse pak si trugnal vesel :P a i ve4e hodim taka 4e... tva sa ebati spomenite

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    преди мислех да правя тема за бисери от форума, каквато има в по-големите форуми...ама ме домързя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си