- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как мислите
здр на вси4ки,исках просто да си кажете мнението:зна4и имах си приятел бяхме заедно 2 месеца,преди около 3 години пак бяхме заедно но се разделихме и сега пак се сабрахме,но след тези 2 месеца аз реших да се разделиме защото той запо4на да се вижда с моята най добра приятелка,аз разбрах и реших 4е неискам да го виждам.но друг е проблема добре ли направих като отидох при приятелката си и я попитах'оби4а6 ли го ако е така го направи щастлив'тя първо ни6то неказа но след тва каза 4е го оби4а сега ги оставих да бъдат щастливи.аз много го оби4ам,но след като нее щастлив с мене немога да го задържам.направо съм съсипана от това 4е приятелката ми и той ме изиграха толкова долно.
ми не мисля че е било най-умното ама минало вечеаз лично нямаше да издържа да виждам човек, който обичам с моя приятелка..
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Първото, което е, че приятелката ти въобще не е постъпила добре спрямо с теб като се е виждала тайно с гаджето ти.Сама си прави изводите.Не казвам, че само тя е виновна, но тя поне можеше да ти каже, а не да разбираш от някой друг примерно.Права си-не можеш да го държиш на сила при себе си, нека прави, каквото сметне за добре.От тук ти остава само два варианта-или да поддържаш отношенията ти с приятелката ти, както са били преди или да прекъснеш всякаква връзка с нея.
Приятелката ти е постъпила много подло спрямо теб. Щом са щастливи ти не можеш да направиш нищо, остави ги. Животът продължава.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Приятелката ти е постъпила много подло...и аз съм била в такава ситуация и знам какво е.Но това което аз направих и съответно моя съвет е ... остави ги да бъдат щастливи...живота е пред тебе...гледай напред , а не назад.Успех.