.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Съветче

Съветче

Хора преди малко приятеля ми предложи да живеем заедно.Объркана съм незнам какво да му кажа...защото все пак това е сериозна крачка Едно заживяване заедно.... е с тенденция към нещо по сериозно това поне е според мен.Не съм сигурна че го искам...Ще полудея за първи път ми се случва да ме попитат такова нещо и направо незнам

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми как да ти кажеме. Тва е много лично нещо. Трябва да послушаш себеси.

Ще полудея

аз бих приела
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Супер фен
    Кажи ДАААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!! !! Малеееееее на мен моя фр ако ми предложи няма да се поколебая нито миг!Е,не точно сега де,на 13 съм !
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На колко сте?
    /все пак това е от голямо значение/
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest

Re: Съветче

Цитирай Първоначално написано от Sladko_Izkushenie
    Хора преди малко приятеля ми предложи да живеем заедно.Объркана съм незнам какво да му кажа...защото все пак това е сериозна крачка Едно заживяване заедно.... е с тенденция към нещо по сериозно това поне е според мен.Не съм сигурна че го искам...Ще полудея за първи път ми се случва да ме попитат такова нещо и направо незнам

Ще сгрешиш. Седни и си напиши на едно листче минусите и плюсовете от това като прибавиш и това, че чувствата увяхват.
    Ще видиш, че съм прав.

На 21 съм той е на 25... Просто незнам мисля си мисля си до някъде ми се иска да кажа да др част в мен казва не...Страх ме е...Не очаквах такова нещо да ме попита ...

най добре послушай сърцето си.. нормално е ся да ти е объркано и т.н., но в крайна сметка ти го познааш най добре и сама тряа да си прецениш дали искаш да направиш тази крачка.. успех
    ~!1912!~

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    malii ako imah realnata vazmojnost vednaga vih oti6la da jiveq s nego ama kvo da s epavi...vazrasta ne mi pozvolqva
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на koalka
    Супер, аз бих приела.Ще бъде много хубаво сигурно.
    Но все пак трябва да знаете, че това е сериозна крачка, както ти сама каза и си има и задължения.Все пак трябва да се грижите за сметки, храна и такива неща.

Послушай сърцвето си. Ако го обичаш и мислиш, че ще бъдете щастливи при едно съвместно съжителство приеми. Не знам от колко време сте заедно, но в това да опитате няма нищо лошо.
    От друга страна, ако се заедно от скоро и не се чувстваш готова не го прави.
    Ние не сме тези, които ще ти дадат най-правилното решение. Причината е, че повечето потребители са малки(това не го казвам с цел да обидя някой) и е естествено да искат да живеявт с приятелите си. И аз преди исках и решихме да направим опит или той спи у нас или аз у тях, готвим си, поддържаме домакинство и е наистина приятно и забавано.
    Каквото и да решиш ти пожелавам успех!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Благодаря на всички които писахте Взех решение примислих много добре...Обсъдих го с гаджето и се разбрахме

Станиславо, Дисгиогре такова, ти ли си Гаджето ти в коя чужда страна живее, пропусна да го споменеш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ЕМи не сте малки.Всеки може да ти даде съвет,но зависи от теб.Ако го искаш,добре,ако не..Вие си решавате.Животът си е ваш
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Мега фен
    Град
    София
    Ами приеми.Доста мило е ,че ти е предрожил.А и може би има сериоэни намерения към теб,не пропускай шанса,эащото може би после ще съжаляваш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си