.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    16 годишна
    Guest

споделете моля

пуснах един въпрос преди време и установих ,че тук има хора,които са големи комплексари и глупаци.та,моите родители ходят често лятото на нудистки плаж.може би затова и в къщи не си крием голотата.споделете как е у вас.и без простотии ако може!

BiTcH``
    Guest
    i kvo iska6 da kaje6-4e vuv vas si hodite 4isto goli...a tva e super gnusno iiiiiiiiiiiiiu i ba6ta ti li ...deeeba v kakuv svqt jiveem kak moje ti si 16 god i se razkarva6 gola pred va6te..pred maika ti hubavo dopustimo e...no pred ba6ta ti- omFg zle si mila ..aide sus zdrave

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Re: споделете моля

Цитирай Първоначално написано от 16 годишна
    пуснах един въпрос преди време и установих ,че тук има хора,които са големи комплексари и глупаци.та,моите родители ходят често лятото на нудистки плаж.може би затова и в къщи не си крием голотата.споделете как е у вас.и без простотии ако може!
    Различни хора,различни възгледи.Явно така сте,свикнали да живеете,по-освободени и т.н.Хората които писаха по вчерашната темата не ми се стори,да избиват комплекси,просто те имат други принципи.Каво значение има тяхнто мнение,живей както ти харесва,аз лично не подкрепям голотата и то пред най-близките си хора.Дано това,което написах,да го анализараш не като избиване на компмлекси,а като изразяване на лична позиция по зададения в темата проблем. :P Чао за сега и всичко добро.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Лондон
    значи според теб да не се показва гола пред ваще е КОМПЛЕКС??? Виж сега, както момичето преди мен каза "Различни хора,различни възгледи".Няма нищо лошо, че так сте решили и голотата не ви пречи, но лично аз нее бих се показала пред баща ми гола и не заради комплекси а просто наистина разллични принципи имам от теб. Е пред майка ми по може но пред баща ми НЕ!

16
    Guest

pojasnenie

не се разкарваме голи,а просто като се видим голи не бягаме да се крием и не крештим"ко ме гледащ бе"и не се обличаме за 2 сек.айде плйуте сега

Град
    В шоколадовите долини :)
    ААА извинявай 16...ама ква е целта на темата ти"ай плуйте сега"..Искаш да те изядем с парцалите..така ми се вижда...Ми браво на вас гледайте се.....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз не бих могла да го направя.Според мен е гнусно ама вие сте си свикнали така тъй чее...оправяй се
    нали искше мнение

Мега фен
    Град
    София
    Еми не пък си я крием !Както и да е -въпрос на личен иэбор.
    [size=7][b][u]fosse cos

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Различни хора,различни възгледи.Явно така сте,свикнали да живеете,по-освободени и т.н.Хората които писаха по вчерашната темата не ми се стори,да избиват комплекси,просто те имат други принципи.Каво значение има тяхнто мнение,живей както ти харесва,аз лично не подкрепям голотата и то пред най-близките си хора.Дано това,което написах,да го анализараш не като избиване на компмлекси,а като изразяване на лична позиция по зададения в темата проблем. :P Чао за сега и всичко добро.
    И аз така смятам... даже мисля, че е хубаво, защото не те е срам от вашите и т.н....
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Цитирай Първоначално написано от titin4eto
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    И аз така смятам... даже мисля, че е хубаво, защото не те е срам от вашите и т.н....
    -Никъде,не съм казала,че е хубаво,това да не те е срам от родителите.Просто всеки има право на личен избор.Е тя и семейството и са го направили.Явно по-голяма част от нас,са на разллично мнение.Няма лошо,всеки да прави каквото реши,стига с действията си да не пречи на околните.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    40 Miles from the Sun
    А бе щях да пиша един дълбоко смислен коментар,обаче нещо ме мързи.Просто ще кажа,че аз съм прекалено срамежлива,за да се разхождам у нас чистак гола без да се безпокоя,че някой ще ме види.Е,сега,ако ме видят майка ми или сестра ми - не е толкова фатално,но ако е баща ми или още по-зле - ако аз го видя гол .. пфф,просто съм прекалено гнуслива за такива работи.Но както казаха по-горе:разни хора,разни идеали.Познавам момиче,което се къпе с баща си,но не е по-различна от мен,тъйче ... въпрос на избор и принципи си е.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Unas puk si q kriem ... kak she pozwolq az na maika mi ili bashta mi da mi gledat intimnite chasti ... towa e izwun moite principi ...

Аз не ходя гол аиз къщи не защото съм комплексарка, а защото просто така съм свикнала и ми е неудобно пред тях!Ако на теб не ти пречи-продължавай да се мандахерцаш по без нищо-това е въпрос на личен избор!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си