- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- padat li si momi4etata po analnia sex
kolko ot vas momi4etata biha pravili analen sex?
Аз НЕ бих
i az ne
az bih i sum ...
az mislq 4e ne bih,no zavisi ot situaciqta ako sym na gradus moje i tva da stane
обичам те и пак ще те обичам
за тебе мисля до зори
макар пред всички да отричам
и пред себе си дори
az ne6ta misla 4e 6a e pove4e ot bolezneno i gadno!!!
ami i na prqtelkata mi ne i haresvashe, ama v kraina smetka koi q pita![]()
mislq 4e shte e po-bolezneno ako mi otkajesh i te sma4kam ot boiПървоначално написано от Анонимко
![]()
Az su6to NE bih!![]()
abe mislq 4e nqma da se stigne do tam da ti otkazvam axaaxaxxaxaaax
Стига партньора ти да знае как да подходи и да е достатъчно внимателен при аналния секс даже има удоволствие..мен лично ми допада идеята и съм го правила![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
ooooooo NE bih pravila NIKOGA analen sex...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
NIKOGA ne kazvai NIKOGA !Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
haha abe verno NIKOGA ne kazvai NIKOGA,4e otkade znae6 kvo 6ti doide na akala!?!?abe vie ste ebati sduhliovcite!!za tva 6e ima statii'na 16 sam i sam devstvena"i t.n......vie mislite kat baba mi be!!!!!q se osaznaite!!!
Е то боли в газа сигурно![]()
Ламерска работа какво да се прави
Радвам се че има момичета, които отказват анален секс. Твърдо ги подкрепям и да продължават в същия дух\
/
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
NE!Първоначално написано от tvardia
![]()
Nikoga!tva e syper gnysno!1 go napravih zaradi 1 biv6 i ot togava se otvratih!puk i v net-a 4etoh skoro statiq v koqto pi6e6e 4e samo MOM4ETA S PEDERASKI naklonnosti imat jelanie za tova!Y red li ste?!To4no smao pedalite se ebat v guza -na4i kakvi ste vie ?!![]()
Abe az chesno kazano ne sum probvala i ne iskam da probvam ...
Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!
и аз не искам да пробвам..но гаджето силно е зайнтригувано от тази идея...което ме навежда на мисълта че може и да опитам..и никак да не ми хареса...Първоначално написано от PanCake
2 т. от правилника. Бан на профил
НЕ НЕ НЕ НЕ и пак НЕ! приятеля ми ме е карал ама аз неискам и никога няма да го направя!![]()
много са ми смешни мненията НЕ, НИКОГА, ИЪХ, НЕ, ЗА НИЩО НЕ СВЕТА![]()
![]()
![]()
Ше си говорим след годинка-две...
Аз съм правила, и нешо повече, харесва ми и ще продължавам
moje i taka da e poneje moq priqtel sushto mi e predlagal i sum mu otkazvala , no tva ne znachi che v edin moment nqma da resha drugo i sama da si poiskamПървоначално написано от Метълката
![]()
Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!