- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- случвало ли ви се е?
Случвало ли да обичате някои но малко след треия месец примерно изведнъж да спрете да чувствате това?На какво според вас се дължи?
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
Искаш/търсиш нещо ново.
Или някой друг е грабнал вниманието ти..
Наситила си се на връзката си с този човек и искаш друга...
За това се сетих.
незнам ама 3 тия 6 тия и 9тия са мн трудничесто се случва
Napulno suglasna!!!Първоначално написано от koalka
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Ми пиСнало ти е пРосто...иСкаш раЗноОбраЗие...ноРмално![]()
ЛюБофТа уБиВа сКуКата...поСле сКукаТа убиВа лЮбоФта...
Хах,тва не е обича драга моя.Тва е влюбване,привличане или както е по - популярно - харесване.
И да случвало ми се е ,ама не за 3 месеца.Да си падна по някой и после рязко да изчезне-за 3 седмици да.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ne go obi4a6!Bila si hlutnala ob6to vzeto
Не
Ти незнаеш какво искаш![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ami da, no ne moga da kaja, che sum go obichala. Prosto bqh hlutnala i nishto poveche. Normalno, iskash raznoobrazie nishto osobeno. Sluchva se...
i az se pris1edinqvam k1m va6eto mnenieПървоначално написано от A`time`for`us
+tova ako tolkova b1rzo iz4eznat tezi 4uvstva zna4i ne e lubov a prosto privli4ane ili priv1rzvane
Напоследък си много объркана ?Първоначално написано от vesito_gb
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от koalka
ako tova se slu4i nqma da e bilo lubov a po veroqtno privli4ane..![]()
Imenno.. Prosto v sluchaq ne e imalo lubov..Първоначално написано от koalka
Хах, било си е чисто и просто хлътване и нищо повече. Ама така е, като след първата седмица всички почват да казват колко били влюбени... после идват и се чудят защо чувствата им били отишли на кино...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Щом толкова бързо са изчезнали чувствата значи още в началото не си изпитвала нещо към този човек.Съгласна съм че толкова бързо не може да се изпарят.![]()
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Това не е обич,ако найстина обичаш няма как човека до теб да ти омръзне и то за три месеца.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...