- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Chetete li ?
e kazvaite,chetete li knigi koito ne sa vi zaduljitelni za uchilishte, ili samo gledate glupavi filmi????
Aми чета.....но не винаги книгите дадени ми за четене от учителите.Разбира се това не са розовите романи на Даниел Стийл![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Жул Верн![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз НЕ чета художествена литература, особено пък книгите които са ми били за училище. Твърде скучно ми се струва. Иначе доста ми харесва да чета за реалния свят който ни заобикаля: енциклопедии, учебници, научни текстове... За мен четенето е средство за задоволяване на любопитството ми. Но фикция... тц.
Даа, чета! В момента чета 1984 на Оруел и една на Кинг - Мизъри.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Da - twa mi e edno ot lubimite zanimaniq. Hareswam pisateli kato Emile Zola, Balzac, Salinger i tn.
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
Преди врме четях много... Но сега в главата ми има само глупости...
Вие на хероин ли сте бе?
Както във всяко нещо, и по отношение на книгите съм капризна, т.е. малко такива ме грабват. Но тези, които го правят, ме пренасят в един друг свят, дават ми храна за размисъл и ме политат на крилете на усещания...обичам фантастиката. Накрая на"200 годищният човек" плаках, на края на всяка от частите /чудя се дали това е правилната дума/ на "Аз, роботът" се усмихвах, защото изходът беше много...хитър.
Иначе съм на периоди. Има и друго нещо, което правя и с музиката - с къщи почти не чета. Чета по рейсове, когато чакам някъде навън...
Бтв, и по това приличам на баща си. Чета неговите книги.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
> allПървоначално написано от Rock & Roll Queen
Чета, много обичан, обаче съвсем скоро имам изпити и не чета нищо в момента. Последно четох Windows to the world на Бегбеде.
Saatana vittu perkele hate crew!
Орхан Памук - Сняг ... Велика книга ! В момента я чета ... пробвайте я и вие, препоръчвам ви я ... !
... k33p w@lkinG ...
Чета в нета.![]()
Дам и аз съм по същия начинПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
чета.. вестник във всеки час..
Чета... Много![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Чета все ощеПоследната книга, която прочетох и наистина си заслужаваше, беше "Тайният шифър в Апокалипсиса".
Things will never be the same again
Чета,да и обожавам това!Най-вече харесвам историческите романси.
Харесвам и българската класика.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Чета и то много. Преди два дни започнах да чета "Лунният камък" от Уилки Колинс.Първоначално написано от eXtrem3-g1rl
Ще можеш ли да ми кажеш автора на тази книга "Тайният шифър в Апокалипсиса"? Звучи ми интересно.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Чета, но само книги, които са ми интересни.![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
Em to vsichki sa taka;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Чета КНИГИ когато имам време,а в нета-много често!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
да обожавам
в момента съм на Христо бойчев - полковникът птица
и груги пиеси![]()
Съжалявам, че със закъснение ти отговарям..Та значи автора е французина Жерар Бодсон..В книгата е описано научното изследване, което провежда групата, в която и самия той участва. Пък за подробности - прочети книгатаПървоначално написано от aP0kAlIpSiS
![]()
Things will never be the same again