there's a place so dark that you can't see the end...
Чисто лице...
Здравейте...ами искам да ви питам какви продукти използвате за лицето си .. имам предвид да ми кажете като на глупава,защото аз не позвам нищо и не съм навътре с всичките екфолиранти,гелове,кремове и за какво служат пък още повече.Моля ви,постоянно е някакво сухо и имам червенини и лунички(и само не казвайте че са сладки,защото НЕ са!!),на места е по-тъмна,на места по-светла...и бузите ми винаги са червени ... Примерно ето една снимка дето лицето на това момиче е много готино,нито пъпка,нито червенина..с какво може да се постигне?(може би точно тази снимка е малко стряскаща,но само тази намерих).
И моля не взимайте темата ми като шега,найстина искам да знам какво трябва да ползвам за лицето си да изглежда добре.
btw ако ми кажете да отида на козметик,невъзможно е защото постоянно се караме с майка ми за това,за гримовете и т.н. ... и няма никога да ме заведе,а най-вероятно да ми се изсмее в лицето.А и искам да питам още нещо...значи аз постоянно си слагам черен молив(МНОГО черен молив) и после го махам с крем за лице(пак причината е,че не знам какво точно трябва да изпозвам) и кожата около очите стана някаква кафеникава,не е розова както на останалите места от лицето.Дали е от молива и с какво мога да си я върна пак както преди?
Направо се олях,но найстина вярвайте ми нищо не разбирам от такива неща.Повече ме бива във музиката и някои други теми,от колкото в козметиката...обедена съм че има хора тук които разбират от това и за това търся помощ от вас.