Здравейте...ами искам да ви питам какви продукти използвате за лицето си .. имам предвид да ми кажете като на глупава,защото аз не позвам нищо и не съм навътре с всичките екфолиранти,гелове,кремове и за какво служат пък още повече.Моля ви,постоянно е някакво сухо и имам червенини и лунички(и само не казвайте че са сладки,защото НЕ са!!),на места е по-тъмна,на места по-светла...и бузите ми винаги са червени ... Примерно ето една снимка дето лицето на това момиче е много готино,нито пъпка,нито червенина..с какво може да се постигне?(може би точно тази снимка е малко стряскаща,но само тази намерих).

И моля не взимайте темата ми като шега,найстина искам да знам какво трябва да ползвам за лицето си да изглежда добре.

http://i14.tinypic.com/67zejcn.jpg

btw ако ми кажете да отида на козметик,невъзможно е защото постоянно се караме с майка ми за това,за гримовете и т.н. ... и няма никога да ме заведе,а най-вероятно да ми се изсмее в лицето.А и искам да питам още нещо...значи аз постоянно си слагам черен молив(МНОГО черен молив) и после го махам с крем за лице(пак причината е,че не знам какво точно трябва да изпозвам) и кожата около очите стана някаква кафеникава,не е розова както на останалите места от лицето.Дали е от молива и с какво мога да си я върна пак както преди?

Направо се олях,но найстина вярвайте ми нищо не разбирам от такива неща.Повече ме бива във музиката и някои други теми,от колкото в козметиката...обедена съм че има хора тук които разбират от това и за това търся помощ от вас.