.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма

миглопластика

Здравейте всички.Искам да попитам по-запознатите хора с миглопластиката,какво точно представлява?Каква е цената,колко време издържат миглите,всеки ли може да си сложи и т.н. Който е по-запознат с нещата нека пише,ще съм много благодарна.
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Голям фен
    Град
    София
    Изкуствените мигли се закрепят със специално лепило.
    Издържат за едно излизане/ден/вечер.
    Представлява косъмчета като мигли и се закрепят в основата на истинските ти!
    Доста трудно ще се справиш сама, но ако ти ги слага професионалист ще издържи повече!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Изкуствените мигли се закрепят със специално лепило.
    Издържат за едно излизане/ден/вечер.
    Представлява косъмчета като мигли и се закрепят в основата на истинските ти!
    Доста трудно ще се справиш сама, но ако ти ги слага професионалист ще издържи повече!
    В никакъв случай няма да си ги слагам сама,а в козметично студио.Цени знаеш ли? И седи ли естествено ?
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си