.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: kra4enca

etka
    Guest

kra4enca

mi ne mislq da zadavam osobeni vuprosi, kazvam eto edna temi4ka deto seki da pi6e kak se griji za kra4encata. ne6to po-specialno, ako pravite. i imam predvid celite kraka, a ne samo stupalata t.e. s kvo gi eksfolirate, ako gi eksfolirate, za kolenata ako izpolzvate ne6to po-taka ala bala

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Такам,мойте крачета си ги епилирам веднъж седмично.Мия ги 1 път в седчмицата с ексофиант-води се,че е за цялото тяло.През останалите 6 дни,само със сапунче.Иначе,като се сетя им слагам малко кремче.И така това е,общо взето.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Бръсна ги,мия ги с душ гел,понякога сладам и лосион.....
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Нда...
    1.Самите стъпала се мият всеки ден, лятото по 2-3 пъти. Тук таме ги мажа с крем. Лятото ноктите са ми ивнаги лакирани.
    2.Краката епилирам до коляното, нагоре ги бръсна.
    3.След къпане краката задължително ги мажа с крем, целите и абсолютно всеки път и то с по-мазен лосион, щото там кожата ми лесно изсъхва. Първите дни на лятото или ако ще се разхождам в някой голям пек ги мажа с плажно масло.
    4.За ексфолиант...ем аз си правя една смес от кафе и зехтин, с която минавам цялото тяло няколко пъти месечно. Мн е добър тоя пилинг, кожата става копринена, а пък кафето действало и против целулит.
    Мисля че е това. И да кажа че си обичам крачката
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Моля ви не ми се смейте, ама какво значи да си ексфолираш краката
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    Нда...
    1.Самите стъпала се мият всеки ден, лятото по 2-3 пъти. Тук таме ги мажа с крем. Лятото ноктите са ми ивнаги лакирани.
    2.Краката епилирам до коляното, нагоре ги бръсна.
    3.След къпане краката задължително ги мажа с крем, целите и абсолютно всеки път и то с по-мазен лосион, щото там кожата ми лесно изсъхва. Първите дни на лятото или ако ще се разхождам в някой голям пек ги мажа с плажно масло.
    4.За ексфолиант...ем аз си правя една смес от кафе и зехтин, с която минавам цялото тяло няколко пъти месечно. Мн е добър тоя пилинг, кожата става копринена, а пък кафето действало и против целулит.
    q razkaji malko pove4ko za tova s kafeto...kak to4no go prigotvq6....kakvo kafe i kolko zehtin .....

Guest
    Ами значи имаш една течност, в която има малки частички-зрънца. Като си втриваш тази смес върху кожата, тя "драска" повърхностния слой клетки, повечето от които са умрели, и така след това при отмиване ти остават отгоре по-млади, живи клетки и по този начин те дишат и снабдяват долните слоеве клетки на кожата с кислород. Така просто се помага на кожата да диша, което е важно за нейното здраве.
    И не се притеснявай, че някой може да ти се смее!

em da ko da kaja te ostanalite sa obqsnili...
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Моля ви не ми се смейте, ама какво значи да си ексфолираш краката
    -Да премахваш мъртвите клетки от кожата.Няма срамно в това,че не знаеш,срамно е когато не си наясно,но си мълчиш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

etka
    Guest
    абсолютно съм съгласна с цветито относно питането и незнаенето а аз не разбирам след като си ексфолирам кра4етата, мажа си ги със специално крем4е и т.н. , защо ми излизат разни петна без при4ина и след епилиране ми се раздразва мн яко кожата и ме сърби и ми стават рани ;(

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Такам,мойте крачета си ги епилирам веднъж седмично.Мия ги 1 път в седчмицата с ексофиант-води се,че е за цялото тяло.През останалите 6 дни,само със сапунче.Иначе,като се сетя им слагам малко кремче.И така това е,общо взето.
    и аз така
    Life sux but just keep smiling

Мега фен
    Град
    София
    Не ги мажа с нищо,но кожата ми е мека.
    [size=7][b][u]fosse cos

AmyLee_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    Аз също те моля да обясниш малко за това с кафето и зехтина?

...

Кафето е наистина добър вариант,именно и заради целулита.
    ...Това със зехтина е за суха кожа...
    ...Иначе става и с душ гел...още по-освежаващо.
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си