.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    BiTcH``
    Guest

ТеКиЛаТа RULZZZZZZZ

ta kakvo mislite za tekilata, s kakvo q piete...na men li4no tova mi e edna ot liubimite alkoholni napitki

и аз така ми текила с лимонче естестено

еееее аз съм по шотовете като удариш 5-6-7-10-15-18-25-38 да си ги наредиш по масътъ и да видиш колко си изпил и да се почустваш доволен от себе си

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    текила с портокал рулз

веднъж бяхме забрайли лимона и тъй...иначе текила бум също обичам, ама не го практикувам често
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    ти ако мериш в чашки и шотове,АЗ меря в бутилки
    ако меря в бутилки по бързо им изгубвам бройката
    но затова пуша повечко за да ми стане белия дроб черен да мога да пия повече

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    ееееее текилата много я тачех до средата някъде на първия срок след едно събиране на класа,,, та прибрах се нарисуван на 5 крака не беше хубава гледка,а по-лошото беше, че следваше петък и пак учебен ден Абе хубави паметни и непаметни моменти е имало с текила

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Re: ТеКиЛаТа RULZZZZZZZ

Цитирай Първоначално написано от BiTcH``
    ta kakvo mislite za tekilata, s kakvo q piete...na men li4no tova mi e edna ot liubimite alkoholni napitki
    На мен също ми е любима напитка.
    Пия я чиста , без лимони или сол и без каквито и да било добавки.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

зависи в кво настроение..
    на кво дередже съм хахаха

но.. да, много обичам текила
    не ми е любимата алкохолна напитка ; )
    нооо е много добра : )

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ама вие честно си мислите че пиете текила нали ..... маикоо ще умра от смях ...
    за всички които обичат "текила" съжалявам че ще ви разочаровам, но в бг дали ще пиеш водка или текила разлика няма ..само дето в едното има повече спирт ... в бг няма текила или е доста скъпа или просто не може да се намери .... тва което сте пили няман ищо общо с истинската , но както и да е ....аз дори не пия ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    София
    Стандартно.
    С шоколад също размазва
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    за всички които обичат "текила" съжалявам че ще ви разочаровам, но в бг дали ще пиеш водка или текила разлика няма ..само дето в едното има повече спирт ... в бг няма текила или е доста скъпа или просто не може да се намери .... тва което сте пили няман ищо общо с истинската , но както и да е ....аз дори не пия ..
    Някой да ви отвори очите накрая XD

BiTcH``
    Guest
    е какво като не е истинска текила..аз да съм казала че е?! пък и много ме ебе че не е истинска-на мен пак си ми е любимаааа :P :P :P

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    obi4am tekilla
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Обичам спирт с вода ...аа да де текила .. ! ама по далавера водка от по малко по бързо хваща ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami v bg ima tekila prodavat ama edna botilka e 64 lv kakto kaza gorniqt post 4e e mnogo skupa.moje da si q namerite po poru4ka ot nqkoi sklad.a tva deto go davat za tekila e spirt sus razli4ni aromat4eta
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami v bg ima tekila prodavat ama edna botilka e 64 lv kakto kaza gorniqt post 4e e mnogo skupa.moje da si q namerite po poru4ka ot nqkoi sklad.a tva deto go davat za tekila e spirt sus razli4ni aromat4eta
    с аромат на спирт ...ммм много приятно !!! ......
    ае маина ...от постовете дето гледам , си правя изводи че аз съм няква супер странна дето не понася на алкохол ..... хммм чувствам се странно , всичко живо се разпило като невидяло маина ...

Независимо какъв боклук ни продават,го приемаме като текила нали?
    Да пия,даже имами мн забавни спомени от миналата седмица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си