- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТеКиЛаТа RULZZZZZZZ
ta kakvo mislite za tekilata, s kakvo q piete...na men li4no tova mi e edna ot liubimite alkoholni napitki
![]()
и аз таками текила с лимонче естестено
еееее аз съм по шотоветекато удариш 5-6-7-10-15-18-25-38 да си ги наредиш по масътъ и да видиш колко си изпил и да се почустваш доволен от себе си
![]()
текила с портокал рулз![]()
веднъж бяхме забрайли лимона и тъй...иначе текила бум също обичам, ама не го практикувам често
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ако меря в бутилки по бързо им изгубвам бройкатаПървоначално написано от Verminaard
![]()
но затова пуша повечко за да ми стане белия дроб черен да мога да пия повече![]()
ееееее текилата много я тачех до средата някъде на първия срок след едно събиране на класа,,, та прибрах се нарисуван на 5 кракане беше хубава гледка,а по-лошото беше, че следваше петък и пак учебен ден
Абе хубави паметни и непаметни моменти е имало с текила
![]()
На мен също ми е любима напитка.Първоначално написано от BiTcH``
Пия я чиста , без лимони или сол и без каквито и да било добавки.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
зависи в кво настроение..
на кво дередже съм хахаха
но.. да, много обичам текила
не ми е любимата алкохолна напитка ; )
нооо е много добра : )
ама вие честно си мислите че пиете текила нали .....![]()
![]()
маикоо ще умра от смях ...
за всички които обичат "текила" съжалявам че ще ви разочаровам, но в бг дали ще пиеш водка или текила разлика няма ..само дето в едното има повече спирт ... в бг няма текила или е доста скъпа или просто не може да се намери .... тва което сте пили няман ищо общо с истинската , но както и да е ....аз дори не пия ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Стандартно.
С шоколад също размазва![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Някой да ви отвори очите накрая XDПървоначално написано от IdiOtKa
е какво като не е истинска текила..аз да съм казала че е?! пък и много ме ебе че не е истинска-на мен пак си ми е любимаааа :P :P :P
obi4am tekilla![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Обичам спирт с вода ...аа да де текила .. ! ама по далавера водка от по малко по бързо хваща ...![]()
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ami v bg ima tekila prodavat ama edna botilka e 64 lv kakto kaza gorniqt post 4e e mnogo skupa.moje da si q namerite po poru4ka ot nqkoi sklad.a tva deto go davat za tekila e spirt sus razli4ni aromat4etaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
с аромат на спирт ...ммм много приятно !!! ......Първоначално написано от MaRiNkA_16
ае маина ...от постовете дето гледам , си правя изводи че аз съм няква супер странна дето не понася на алкохол ..... хммм чувствам се странно , всичко живо се разпило като невидяло маина ...
Независимо какъв боклук ни продават,го приемаме като текила нали?
Да пия,даже имами мн забавни спомени от миналата седмица.![]()
![]()