- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ъпсурт goes Metal
Източник: avtora.comПопулярното хип хоп трио Ъпсурт ще се представи с нетрадиционна музикална програма подготвена специално за предстоящия голям концерт на радио Тангра Мега Рок, съобщиха от популярната интернет медия.
Към предварително заявените 6 формации се присъединяват и триото Торпедо от Ботунец, които заедно с Ъпсурт ще изнесат половинчасов рап-метъл-кор пърформанс.
Шоуто "Ъпсурт goes Metal" ще включва участието на Ицо, Венци, Буч и триото Торпедо от Ботунец, съставено от бившите музиканти от софийската хардкор банда Vendetta и Ники "Panika" Панчев в ролята на китарист.
Какво мислите за тая работа?
Е, че защо? На мен пък ми се струва яко.![]()
Мразя Ъпсурт.И метъл да пропеят пак ще ги мразя.
хъхъ..
+1Първоначално написано от exploitedteen
Ъпсурт отдавна станаха тъпи.
Saatana vittu perkele hate crew!
Доста съвремени музиканти общо взето не правят нещата "от вътре", но правят много добра музика. Не съм им олям фен на Ъпсурт. Такъв бях преди 6-7 години, тогава бяха много по-яки от сега, но не мисля че не може и да се справят добре с тази задача, ако ще да го правят и само за пари.
Иначе ще е яко и да запишат нещо в студио, защото сега ще правят само концерт, а пък тъй ще го чуят ограничен крът от хора.
И к'во се е променило в Ъпсурт?
Ебту странната работа![]()
Емии какво ще стане....ще си пуснат коси..ще се задерът ,ще се цепат и естествено \m/не ги виждам такива
![]()
![]()
Преди бяха весели и неебаващи. Сега са отегчени и мудни.Първоначално написано от Fuckin'Hostile
И Ицо Хазарта стана свиня.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Абе Бистришките баби може и да извирят някое фолк-метъл парче.![]()