.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

ne izpitvam udovolstvie ot sexa HELP!!!

imam priqtel ot 9 meseca. s nego pravim mnogo ama mnogo sex, no problema e tam ,4e az ne izpitvam nikakvo udovolstvie ako ne si igraq s klitora si dokato go pravim. a ne moga da se opla4a nito ot razmera, nito ot ka4estvoto na lubovnata igra. daite kompetentno mnenie, primerno nqkoq poza v koqto se zasilva use6taneto ili ne6to takova. pomagaite plsss iskam da moga da svar6a i bez da izpolzvam racete si ...
    i 6amar da mi iztarve6, pak 6te mi otiva !

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    emi sednalata poza(toi da e sednal i ti sio sednala v nego) mnogo e qka ima trupka moje da pravite i v banqta
    P.S uspeh
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Guest
    Първоначално мислех да ти кажа, че по-голямата чувствителност идва с времето, обаче при теб това не е факторът очевидно.
    Първо да кажеш, че не изпитваш удоволствие от секса... ама никакво ли? Защото едно е да не можеш да свършиш, друго е наистина нищичко да не усещаш.
    Ако е първото, не се притеснявай. Възможно е нещата да са до известна степен и на психическа основа. Пробвайте да се разнообразите, доколкото можете - темперамента, скоростта, мястото... да не говорим за хилядата други неща, които можете да вкарате в секса като сметана или течен шоколад например (препоръчвам второто, защото се отстранява по-трудно ).
    А второто просто няма как да е, при положение, че получаваш оргазъм чрез стимулация на клитора.
    И понеже питаш за пози... аз препоръчвам ездачката. Седналата също е много хубава, тя пък е по-интимна, но ездачката ти дава пвече стимулация, стига веднъж да свикнеш в нея. Задната прашка е много хубава, също ако в мисионерската поставиш краката си на раменете му. Тези тричките предоставят невероятно добра стимулация на G-spot.

spokoino tva e normalno.jenskiq orgazum se deli na vaginalen i klitor(moje i zboren).taka 4e vsqka jena svur6va po razli4en na4in.kaji na priqtelq si prosto dokato go pravite da te bara za klitora i kogato oseti6 4e moje da savur6i6 da produlji da deistva po burzo sus rakata.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    spokoino tva e normalno.jenskiq orgazum se deli na vaginalen i klitor(moje i zboren).taka 4e vsqka jena svur6va po razli4en na4in.kaji na priqtelq si prosto dokato go pravite da te bara za klitora i kogato oseti6 4e moje da savur6i6 da produlji da deistva po burzo sus rakata.
    [/b] nai dobre
    Love you Kris !!!

Град
    varna
    moje p1k mom4eto da ne go biva v sexa. vsi4ko e vazmojno.

Задна прашка.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Задна прашка.
    podkrepqm \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове