.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Vupros kum mujete

Shefa
    Guest

Vupros kum mujete

znachi baceta ispraven sam pred dilema...znachi chudim se kak da se obrasna celiq i nai veche dali da go napravq de...poprincip si se brasnem pod mishnici,dolu i liceto estestveno subral sam celiq komplekt na jilette 1 po 1 ama sega se chuda kakvo da pravq s krakata..imam dosta i nz s kvo da gi mahna i nai veche dali e redno...shtoto nekoi vikat muj bez kosmi nea muj nz si kvo..tam gol ohliuv i takiva raboti ta da vi pitam kakvo pravite vie

Ами виж сега. Специално за краката тук няма да намериш отговор, защото сички са на разл мнение. Аз лично съм против обезкосмяването на краката. Ти сам си решаваш....а иначе най-лесно и ефикасно е с кола маска май...
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Щом си решил,едва ли нашето мнение има толкова голяма тежест.Обезкосмяването било то по лице,крака,интимни части и т.н се прави за личен комфорт,а не защото и останалите го правят.Ако ще се чувстваш,по-добре без космите ги махни-за тези по краката говоря,ако ли не пък просто ги остави.А относно методите и аз препоръчвам кола маска или епилатор-но си я има и болката,въпреки ,че ефекта е траен.За по-бързо и безболезнено, но нетрайно,използвай,депилир ащи кремове или самообръсначка.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    Момиче съм,но ще дам мнение.
    Аэ харесвам мъже,които си махат космите по краката.Някй може и да каэва че е педалско ,но не е...давай!С кола маска ги махни.
    [size=7][b][u]fosse cos

Forslor
    Guest

Според момчетата - Ае какво пък да си стоят ,защо да ги махам ...предпочитам да не съм с по гладки крака от на гаджето тъй ,че не бръсна... то шъ съ извърти модата и после космите ще са хита на сезона. Пък педалите да мрът от депилаций

Според момичетата - Махай ...по-готину е ... няма да ставаш неандерталец я... ааа зимай ми Вийта и са плескай муцко

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    spored men po krakata 4ak ne e nujno......iuna4e da rodaljavai v sa6tiqw duh...
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    За краката мисля, че няма смисъл /момиче съм/. Все пак ти си решаваш.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

То и при мен я има тая дилема ама май тая седмица ... махам ги ! Относно на4ина - някакво кремче ми казват, понеже са ми мн големи и не може директно кола маска ... 1-2 седмици след тва се прави и колата маска

Shefa
    Guest
    mdam ama i az she zeam nekav krem li e kvo e shto kola maska nema smi...che umrem Chak sled 1 mesec moje...ama se 1 mislim da gi maham i kato gledam i povecheto jeni sa na tva mnenie specialno za krakata govorim na dr-te mesta si gi maham redovno ama tam sa golemi i se potim kato rabotim i si e ...neshto maikata Blagodarim na sichkite.

Guest

Re: Vupros kum mujete

Цитирай Първоначално написано от Shefa
    znachi baceta ispraven sam pred dilema...znachi chudim se kak da se obrasna celiq i nai veche dali da go napravq de...poprincip si se brasnem pod mishnici,dolu i liceto estestveno subral sam celiq komplekt na jilette 1 po 1 ama sega se chuda kakvo da pravq s krakata..imam dosta i nz s kvo da gi mahna i nai veche dali e redno...shtoto nekoi vikat muj bez kosmi nea muj nz si kvo..tam gol ohliuv i takiva raboti ta da vi pitam kakvo pravite vie
    Shefe, ti li si ve moi :

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Shefe, ti li si ve moi :
    nz....ne se poznavame ...

EPILATOR bace

Guest
    za az sym mom4e i iskam da si gi mahna.kakto kazaxa vseki sam si re6qva. az oba4e imam mn golqm problem:az iskam da gi mahna,no ne moga da se razbera s maika mi i ba6ta mi : NE MI DAVAT daite nqkakav savet kak da gi obedq 4e ne e pedalsko a si e savsem normalno ?

Guest
    Мишниците и отдолу only.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си