.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

101%
    Guest

секс след цикъл

днес като правих секс с приятелката си скъсах презерватив. вкарах го здрав и след 3-4 мин. си викам "абе то верно, че ултра тънък дурекс,ама чак пък толкова...", вадя го и гледам яко скъсан. стресирахме се, но като отчетохме това, че е било за 3-4 мин само и не съм свършвал преценихме да не се трови с хапче. другото, което наклони везните в тази посока е това, че вчера й свърши цикълът, а съм чувал, че след като ти свърши следващите няколко дни трудно се забременява. да сте чуваи нещо такова?

Чували сме много неща.
    Мацката ти не е бременна.
    Постинор Дуо вече не се продава (на вас не ви и трябва, но да отбележа).

Град
    Varna
    И аз мисля че не трябва никво хапче и да не се притеснявате защото като си сигурен в себе си че не си изпратил цяла тайфа приятели във влагалището на приятелката си значи няма страшно. Принципно казват че дори и да не си свършил а само малко без презерватив да сте правили секс може да забременее защото се отделя една смазка при мъжа в която имало сперматозоиди, но тия сперматозоиди и да ги има те са много умрели. И за да забременее жена от тях то това трябва да стане при много идеални условия... като например да е в овулация и т.н. Дори и тогава шансовете клонят към нула. Така че бъдете спокойни.

Guest
    za6to ne prodavat ve4e postinor?

Защото не се внася вече в България, разбазиквал цикъла - така ми казаха в няколко аптеки.

Guest
    mda az vednaj napisah v tuk 4e postinora e super vreden (osobeno za mladi organizmi). ama edna devoika mi sko4i s dumite 4e sam bila neobrazovana i t.n. a argumenta i be6e nqkav sait v koito se govore6e kolko polezno bilo da se pie postinor . plus tova razb1rkva ne samo cik1la ami ti se preebava celiq organiz1m, i moje da dovede do mn gadni posledici (govorq pri prodaljitelno izpolzvane). tai 4e donqkade se radvam 4e sa go sprqli.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Защото не се внася вече в България, разбазиквал цикъла - така ми казаха в няколко аптеки.
    Да бе? Ами, ако стане гаф? Няма ли нещо което го замества?

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Имаааа-Escapelle-само че е на двойна цена.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^Ескапел, на двойно или тройно по-висока цена, но без толкова отрицателни ефекти и със същото действие
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sweety*
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Имаааа-Escapelle-само че е на двойна цена.
    Хм.. Добре, че има.... И в този случай цената не е от толкова голямо значение, и явно производителите са побързали да се възполват от това..

Няма пасност, не се притеснявайте.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Споко бе пич няма страшно. Аз попринцип си карам постоянно без гума по доста повече от 3-4 мин няма се плашиш

П.П. А за постинора - мноооого жалко ((((((

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Споко бе пич няма страшно. Аз попринцип си карам постоянно без гума по доста повече от 3-4 мин няма се плашиш

П.П. А за постинора - мноооого жалко ((((((
    тва бех аз...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    Някъде покрай пудинга
    Споко приятелката ти не е бременна. Върви пий една бира и са успокой
    Следващия път по добри презервативи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си