.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    maniqf
    Guest

molq vi pomognete mn e spe6no

ako sas svoi priqtel go pravite za prav pat oba4e se okazva 4e takmo kato vi otvori i vednaga go maxne moje li da zabrmenee be6e bez kandom .

Guest
    ne macka ne moje...ne e svyrshil v tebe

Град
    bulgaria
    vie za seksualna kultura 4uvalili ste?

Град
    Varna
    Нисщто не е сигурно в тоя живот ама мисля че не е възможно... Само да кажа,че ако е било 10 дена след свършването и 10 преди подновяването при такъв полов акт шанса да забременееш по скалата от 1 до 10 е -10. А ти преди следващия път да позволиш да ти вкарват нещо в сливата вземи попрочети малко книжки по темата.

Град
    bulgaria
    edin put 4etoh vupros;pravih sex s ku4eto si!Moga li da zabremeneq,predstavete si za kakvo govorim!!!!!!!!

ei tuka vseki kat prai sex i pochva si misli az sam bremenna hodite kupuvate hapcheta nz si kakvo lele zemete prochtete malko literatura na taq tema i prestanete da se plashite izlishno pak i tuka ima tolkova temi podobni kato vi e strah nepravete sex i shte si reshite problemite

Град
    varna
    mn deca kato pravqt sex za pr1v p1t i posle si mislqt 4e sa mn naprede. p1k to kvo ni6to ob6to. po4vat mi ot malki na po 13-14 godini, i posle po4vat s smotanite vaprosi. po princip ima lesno - otiva6 na ginekolog i tam si zadava6 sme6nite vaprosi. tam pone 6te ti dadat polezen otgovor ili savet malko 6te vi obrazovat. ama ne, 4akai! sram me e ami kato te e sram da otide6 na ginekolog kak tai pravi6 sex bez da te e sram??? tova samo dokazva kolko ste nezrqli!
    P.S. - S dumite si ne viziram nikoi konkretno i ne iskam da zasqgam nikoi. ama pove4eto ot decata v dne6no vreme sa to4no takiva.

Вероятността е нищожна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Някъде покрай пудинга
    Абе не си бремнна бе спокойно. Вие май наистина след като правите секс и вече сте бременни...може пък на нас да ни има нещо и да сме със сбъркани организми
    Виж то хора всякакви и да има малка вероятност....но е по вероятно да те удари светкавица отколкото да си бременна. И наистина преди да си мушнеш нещо между краката се образовай малко. Като научиш какво е пишка не значи че си готова за секс.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Според мен,вероятностада забременееш е минимална,но за сметка на това,може да си лепнеш някаква инфекция или болест предавано по полов път.Така,че-презерватив,задължително.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Mi spored mene ne moje,za6toto ne e svar6il v tebe.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си