- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кой с кфо друса
да си питам направо кой с кфо друса![]()
преди трева пуших,бонбони ядох, анфетки,кокаин шмърках и гъбки от време на време но от давна съм чист
Пращим джоинт ама ся в канзаса е еб*ти сушата....
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
az se drusam s shokoladvliae na hormona na shtastieto
![]()
Ndoe&Co са го казали преди мен:
Опъни си добре, ако питаш "защо?",
Ще ти кажа - масурът е номер 1 !
Друсам с шоколад - не мога да живея без него. Иначе съм пробвала - кока и амфети, но не съм продрусала... Няма смисъл - после ме хваща депресия. Тревица преди ама и нея спрях.
Трева и то супер рядко. Само, ако някой друг извади.![]()
Собственост на Canis_Dirus
трева всеки ден по много, 1 година амфетки нон-стоп ама сега ги спирам и вече 1 седмица не шмъркам иейййй хахаха ама ганжата никога няма да я спра, щото това си е най-якото за мен.. иначе и бонбонки от време на време, ама и с тях няма се занимавам повече.. ставам примерен тревоман хахаха без синтетика!!
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Пробвал съм амфети, кокаин и трева. Само за тревата съжалявам, не съм бил зависим към нито едно от трите. Скоро не възнамерявам да употребявам каквото и да било.
Аз съм тревопасно.Трева вкарвам.
Ебаси 14 години в тоя форум
само трева... и то рядко- не ми трябва да се тровя с др не6та![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
drusala sam si4ko bez x i lsd i 6e preodaljavam s jointa do smart amfetite sa 6ibaneto
Кока Кола..минимум 2 литра на ден,и Много шоколад![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
по полезно ще е да друсаш с тревица или с гъбки ама карайПървоначално написано от mysi
![]()
Що беПървоначално написано от dunapren
Мен не мисе отразява много на мозъчните клетки
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
i sq kvo vseki shte se hvali li kvo
Ее..имала съм периода на друсането..близо 2 години амфети рядко бело...и бонбонки коза не съм го спирала от време ооно :P :P сега ако има я техно я днб си друсам на купона иначе освен на купон ноуп!
leelee predi s kvo li ne drusah napravo neiskam da se se6tamsega ot 6 meseca ne sm vzimala ni6to ..nikvi sintetiki .pu6a koz oba4e vseki den..vsu6nost kvo zna4enie ima?!?!
от си4ко пикото е наи-класово за мене.ина4е мисля 4е само хероин не сам взимала,ама тва ве4е е гадно