.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Guest

Problem iz4ukax edna sau4eni4ka!!!

Problemut mi e sledniq vurvqx si az s edno momiche kum daskalo.Tq oba4e trugna da se opalkva kolko i bilo toplo i kak iskala da se preoble4e.Az i kazax 4e 6te doida s neq do u tqx ,6toto tq jivee na 100 metra ot daskalo.Vikam i aide 6te te iz4akam dolu pred bloka tq abe n eka4i se.Ok.Aide az 6te te iz4akam pred vratata ,abe ne vlezni.Vikam i OK.Zavede me tq i po4na da se preobli4a pred men.Samo bluzata de.Az i vikam kogato si q maxna xmmm ne si zle i tq ako iska6 6te maxna i sutiena i az emi ok.Sled kato go svali trugnax da q celuvam po gurdite i t.n.Problemut e 4e sega na vsqka ekskurziq iska da q 4ukam

Град
    Някъде покрай пудинга
    хахахаххах аз си имах правило-НИКОГА със съученичка....
    Веднъж го наруших и сега съм женен за нея....не съжалявам естествено тя е най доброто нещо на света....
    Ами ако си нямаш приятелка си я чукай момичето, то лошо няма...веднъж си минал ама..давай пак....ако искаш де, ако не искаш-напий се като гъз, ама като гъз....и тогава трудно ще ти го дигне или направо и кажи че не искаш повече нищо от нея....
    Ай успех

хахаха кво се оплакваш .. ебеш там и кво ти пука \/ Само се пазете
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Guest
    E da ama tq postoqnno mi se natiska vse iska da q obarvam i t.n.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ай ся стига фантазира приятелю ако беше истина нямаше да се оплакваш

Guest
    какво се оплакваш пък ти,като момичето иска прави секс с нея и готово.ти маи си първото момче което се чуди какво да прави...успехи

Хаха сам си се набутал м/у шамарите ся ще си носиш последствията...

хахахехахахахаха
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от InvaiDeR
    Фантазьори! И ти и авторът!

Като иска все така-отиваш в тях,лягаш на леглото,дигаш го и тя да си скача тама а ти даже може и да подремнеш.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dunapren
    не е тъй щото утре може да са скарат и да разправя на цялото даскало некфи работи за него..
    сам си са набутал м/у шамарите..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    awe stia laji we,ako e vqrno nqmashe da se oplakvash idiot,a dori i da e vqrno kvo,4ukai si q,no samo se pazete

Повече от фен

Re: Problem iz4ukax edna sau4eni4ka!!!

Problemut mi e sledniq vurvqx si az s edno momiche kum daskalo.Tq oba4e trugna da se opalkva kolko i bilo toplo i kak iskala da se preoble4e.Az i kazax 4e 6te doida s neq do u tqx ,6toto tq jivee na 100 metra ot daskalo.Vikam i aide 6te te iz4akam dolu pred bloka tq abe n eka4i se.Ok.Aide az 6te te iz4akam pred vratata ,abe ne vlezni.Vikam i OK.Zavede me tq i po4na da se preobli4a pred men.Samo bluzata de.Az i vikam kogato si q maxna xmmm ne si zle i tq ako iska6 6te maxna i sutiena i az emi ok.Sled kato go svali trugnax da q celuvam po gurdite i t.n.Problemut e 4e sega na vsqka ekskurziq iska da q 4ukam
    Да ти имам проблемите

ахахах тва е мн кофти - бил съм в почти същата ситуация. В моето даскало има едно момиче - Силви. С нея веднъж праихме секс и от там кат се почна...само ми се мята по коридорите и се праи на луда. И даже веднъж ходи да се бие с някво момиче, щото се сваляхме.....мн луда работа. Наистина е кофти в класа ... а даже и в даскалото
    На който му се убива време...

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    хех, честито поне няма да си търсиш с кого да правиш секс на екскурзиите. ако не искаш повече да правиш секс със нея, просто недей ходи на екскурзия

Guest
    haha pi4 zle si ako be6e istina nqma6e da se oplakva6 4uka6 i bqga6 bez da hodite po kafeta ligotii i t.n. a ako tolkova ne ti haresva da pravi6 sex s neq i kaa6 4e si ima6 priqtelka i skalapva6 ne6to

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Като иска все така-отиваш в тях,лягаш на леглото,дигаш го и тя да си скача тама а ти даже може и да подремнеш.
    Не не тва ме накефи максимално...

Супер фен
    Поне 12 години имате ли

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами като не искаш и кажи, недей се оплаква тука ние не можем да ти помогнем

Звучи ми доста нереално, но все пак. Каквото станало, станало, сега ще ти се наложи или да търпиш, или да поговориш с нея.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

dam taka e..za prav pat 4yvam mom4e a se oplakva 4e momi4e my iska sex stranno...
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Problem iz4ukax edna sau4eni4ka!!!

Фантазьор. Бедна ти е фантазията, не е интересно.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

[quote="dunapren"]
    АБСОЛЮТНО!!!

И аз чукам съученичка, но нямам никакви проблеми.

бебс
    Guest
    ми мести се у друго даскало поговорете за това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си