- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem iz4ukax edna sau4eni4ka!!!
Problemut mi e sledniq vurvqx si az s edno momiche kum daskalo.Tq oba4e trugna da se opalkva kolko i bilo toplo i kak iskala da se preoble4e.Az i kazax 4e 6te doida s neq do u tqx ,6toto tq jivee na 100 metra ot daskalo.Vikam i aide 6te te iz4akam dolu pred bloka tq abe n eka4i se.Ok.Aide az 6te te iz4akam pred vratata ,abe ne vlezni.Vikam i OK.Zavede me tq i po4na da se preobli4a pred men.Samo bluzata de.Az i vikam kogato si q maxna xmmm ne si zle i tq ako iska6 6te maxna i sutiena i az emi ok.Sled kato go svali trugnax da q celuvam po gurdite i t.n.Problemut e 4e sega na vsqka ekskurziq iska da q 4ukam![]()
хахахаххах аз си имах правило-НИКОГА със съученичка....
Веднъж го наруших и сега съм женен за нея....не съжалявам естествено тя е най доброто нещо на света....
Ами ако си нямаш приятелка си я чукай момичето, то лошо няма...веднъж си минал ама..давай пак....ако искаш де, ако не искаш-напий се като гъз, ама като гъз....и тогава трудно ще ти го дигне или направо и кажи че не искаш повече нищо от нея....
Ай успех
хахахакво се оплакваш .. ебеш там и кво ти пука \
/ Само се пазете
![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
E da ama tq postoqnno mi se natiska vse iska da q obarvam i t.n.
ай ся стига фантазира приятелюПървоначално написано от Анонимко
ако беше истина нямаше да се оплакваш
какво се оплакваш пък ти,като момичето иска прави секс с нея и готово.ти маи си първото момче което се чуди какво да прави...успехи
Хаха сам си се набутал м/у шамарите ся ще си носиш последствията...![]()
Фантазьори! И ти и авторът!Първоначално написано от InvaiDeR
![]()
Като иска все така-отиваш в тях,лягаш на леглото,дигаш го и тя да си скача тама а ти даже може и да подремнеш.Първоначално написано от Анонимко
![]()
не е тъй щото утре може да са скарат и да разправя на цялото даскало некфи работи за него..Първоначално написано от dunapren
сам си са набутал м/у шамарите..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
awe stia laji we,ako e vqrno nqmashe da se oplakvashidiot,a dori i da e vqrno kvo,4ukai si q,no samo se pazete
![]()
![]()
![]()
Да ти имам проблемитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
ахахах тва е мн кофти - бил съм в почти същата ситуация. В моето даскало има едно момиче - Силви. С нея веднъж праихме секс и от там кат се почна...само ми се мята по коридорите и се праи на луда. И даже веднъж ходи да се бие с някво момиче, щото се сваляхме.....мн луда работа. Наистина е кофти в класа ... а даже и в даскалото![]()
haha pi4 zle si ako be6e istina nqma6e da se oplakva6 4uka6 i bqga6 bez da hodite po kafeta ligotii i t.n. a ako tolkova ne ti haresva da pravi6 sex s neq i kaa6 4e si ima6 priqtelka i skalapva6 ne6to
Поне 12 години имате ли![]()
Ами като не искаш и кажи, недей се оплаква тука ние не можем да ти помогнем![]()
Звучи ми доста нереално, но все пак. Каквото станало, станало, сега ще ти се наложи или да търпиш, или да поговориш с нея.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
dam taka e..za prav pat 4yvam mom4e a se oplakva 4e momi4e my iska sexПървоначално написано от InvaiDeR
stranno...
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Фантазьор. Бедна ти е фантазията, не е интересно.Първоначално написано от Анонимко
![]()
[quote="dunapren"]ай ся стига фантазира приятелюПървоначално написано от Анонимко
ако беше истина нямаше да се оплакваш
АБСОЛЮТНО!!!
ми мести се у друго даскалопоговорете за това
![]()