- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mom4eta, kak razbirate...
Zdraveite, imam edin vupros, koito e pove4e kum mujkata 4ast ot foruma, no ne iskliu4vam i jenskata. Ta mom4eta kak razbirate koga priqtelkata vi izpitva orgazum?
Носът ни започва да премигва в червено - като еленчетата на дядо коледа.
![]()
Що за въпрос?..
Собственост на Canis_Dirus
хахахх на мойта веждите и порастватБъзик де...
абе пич за сяка мацка е различно...сам трябва да го установиш
А рабират те нищо не разбират...![]()
Започва да и набъбва лявото зърно![]()
... k33p w@lkinG ...
golqm maitap sigurna s1m 4e daje ne ste dokarvali nqkoq do istinski orgaz1m
Еми има си някои неща... при оргазъм задължително се свиват вагиналните мускули и се учестява дишането. Останалото си е индивидуално за всяка жена, макар че някои признаци са по-общи.
Обаче да познаеш - невинаги можеш. Някои мацки са супер добри актриси и могат много добре да симулират оргазъм.
Щот са тъпи-тва е напълно безмислено.Първоначално написано от Анонимко
![]()
По това че просто се отпуска като труп и млъква![]()
ми много лесно.
Като започне да се стяга неволно.Обаче никога не ми се е случвало да се отпусне и да излезе от нея нали знаете какво.при вас случвало ли се е
Абе и при мен неама то за сяка жена е различно, някой просто не могат. Иначе тва с неволние контракции е вярно...
=D> ти да не си я мушнал повече от колкото трябваПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Иначе и мойта се отпуска и дишането е доста по очестено![]()
Първоначално написано от sweety*
Другото, не съм видел, що съм малко кьорав ахахаха![]()
... k33p w@lkinG ...
Еми при мойта приятелка като свърши и й става едно такова хваща се за главата и няколко минути незнае къде е и е като наркоманизирана вие и се свят , просто я усещам че вече е в облаците и след малко като й мине ... става страшно да не си тамНаправо ще ме изнасили докато не свърша
Иначе като усещане стяга се и почва да се протърква защото става суха и в такъв момент предпочитам да я изчакам да го изживее, понеже после сама иска да ми го върне
Това е от моя опит![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Зърното набъбва когато се възбужда!!!Първоначално написано от young_rich_famous
Честито успял си да възбудиш приятелката си![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
като десния й крак се удари масата.