- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- seksi_boy
Не защитавам никой,както също и vakarel,но според мен всеки човек има право на собствена свобода,както да обича така и него да обичат. Човек е създаден да харесва мъж+ жена.Обаче понякога се случва човек да харесва хора от същият пол.Той не е виновен,защото не го е искал това да му се случи.Има дори хора ,които се раждат такива.Обаче малко по-късно разбират,че харесват хора от същият пол (тийнейджърската възраст).![]()
абе я ми махни тия педерастки истории...то у Библията даже е грях.
Разбирал че бил долно педалче...еми ша разбере като му го тикнат отзаде ка няма да разбере..
Мразя педераси нз дали разбрахте![]()
Момче+момиче
Мъж+жена
толкоз....другото са извратенящини....(лесбийкит са друга тема)
-Ok.Разбирам те.Вярно е че,момче+момиче,а другото е нещо ненормално,но е така.
seksi_boy
ей секси..Първоначално написано от seksi_boy
ти си бил малко много тъп..
ако баща ти беше гей дали ти щеше ся да пишеш в тоя форум ве..
а я се замисли че с човек от същия пол не можеш да създадеш семейство..
я си помисли и че ако хората знаят че си педерас ще те чупят от бой ве..
я си помисли и че учиш децата на педерастия ве..
а ся иди си блъсни главата в стената хюмне..
предлагам на администраторите и модераторите да сложат бан на тея неща ако мога така да ги нарека.. мисля че този форум е за нормално развиващи се тийнове или поне такива които се опитват да се развиват нормално а не за хомоцексуални животни..
не мога да разбера как тези неща не се забелязват, как те дават пример на всички тийнове, и не мога също да разбера не си ли давате сметка че това което те пишат(правят) се попива като гъба от тийновете..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
аз те подкрепям,seksi boy![]()