- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секса и родителите
Здрасти,сладури.Исках просто да напиша някаде това което искам да споделя с някой но за момента няма с кого всмисъл че с приятеля ми мога ама не е в града за малко и по телефона не става.С приятеля ми сме заедно вече 5 месеца,разбираме се чудесно,просто всичко е невероятно,както в самото начало обичаме се повече от всичко и точно по тази причина реших че той е човека и така де с него ми беше първия път,не съжелявам и никога няма да съжелявам.Проблема е в това че майка ми е разбрала,незнам от къде явно съм се издала някък си,аз щях да и кажа но не и толкова рано,обаче ми стана много кофти тя ме извика и ми каза трябваше да ми кажеш а не да криеш от мен,на 15 съм тая година ставам на 16 не мисля че има точна възраст за това нещо не мисля че ми е било рано след като е било с човек който съм обичала и обичам но въпреки това,трябва ли да се чувствам кофти за станалото?аз мисля че не.благодаря на тези които ще прочетът и ще пишат мнение по темата ми благодаря многоцелувки
бих искала само сериозни отговори хора които нямат какво да кажат моля да замалчът,не ми е особено приятно![]()
Vsqka maika e 6tastliva,kogato du6terq i i ima doverie i spodelq podobni intimni ne6ta.Nqkoi smqtat,4e e hubavo da spodelqt,drugi se pritesnqvat,no v kraina smetka ti izbira6 kakvo da pravi6 i na kogo da spodeli6.Mislq,4e maika ti e naqsno s tvoeto pritesnenie i ne ti se surdi,4e ne si i kazala vednaga.Ako iska6 da govori6 s enq na tazi tema,napravi go,obqsni i,za6to ne si i kazala,tq 6te te razberer,vse pak tq otdavna e minala putq,po koito ti sega trugva6 :P
Ако майка ти е разбрана жена не виждам нищо лошо за напред да споделяш с нея, ако имате желание. Естествено е малко неудобно, но тя знае как най-добре да ти помогне, ако имаш някакъв проблем.
Иначе няма нищо ненормално първоначално да скриеш от майка си, че си правила секс, всички разбират неудобството което ще изпиташ по време на този разговор.
мерси за отговорите
Ами сещам се за удобно измъкване от кофтито ситуация:
"На 15 съм и затова.. ако не беше този социален предразсъдък за
границата между непълнолетие и пълнолетие сигурно щях да ти кажа..."
За нея е било малко стряскащо, все пак си на 15. Има различни по характер родители, едни са разбрани и биха те подкрепили, а други направо биха полудяли.
Не знам какви са отношенията с майка ти, ти сама преценяваш дали да и кажеш. Знай само, че по-добър приятел и съветник от нея няма.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мда мойте са печениПървоначално написано от Schnitzer
само дето просто разбраха по кофти начин и ми дигаха врява иначе щях да има кажа но просто ме завариха с приятелката
майка няма навика да ми чука на вратата (поне от тогава го има)![]()