- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ima li losioni za mom4eta/muje?
Prodavat li se po magazinite takiva losioni? Vsushnost kakvo im e prilojenieto? Za priqtno uhanie na kojata li i mirizmata ne se li izparqva sled nanasqne vurhu kojata? ima li mom4eta koi izpolzvat takuv losion?
ti za losion za jeni 4uval li si ????abe tva da ne e intimen gel 1 losion nezavisimo kakav se polzva i ot dvata pola
l`oreal от този сезон пуснаха серия за мъже. Попринцип на мен примерно шампоаните за мъже ми действат по-добре, но ... абе като цяло само шампоанът ми за коса е за мъже - действа далеч по-добре...
Иначе от козметиката, която ползвам... да видим.
1.Шампоан за коса - Nivea for men - наистина ми действа най-добре! /редувам го със слаби шампоани, за да не ми привиква косата и ползвам Низорал профилактично понякога/
2.Балсамът ми за коса е на davines - хубава марка, професионална, не съм виждал серия за мъже
3.Пяна за бръснене - е женска не знам да има
Автършейв не ползвам
4.Измивен крем - ползвам просто на хубава марка /noviderm boreade creme levante/. Мъжки има на Нивеа, Жилет, сега на l`oreal /не коментирам марки с продукти над 50лв като Lancomme/. На мен не ми помогнаха особено, но имаше пак ефект.
5.Лосиен - Cleasing Lotion на Rose - Българска роза Карлово - ей тва е най-добрия лосион!!! Повярвайте ми!
Понеже имам пъпки сега... ползвам на Avene понякога продуктите - не са много ефикасни и някой други на Lancomme.
6. Балсам за устни ползвам на Nivea Lip Care - Hydro Care - от тези на Nivea e най-добрият /поне от тези без цвут/, но за лятото трябва слънцезащитен фактор и ще се оръся повечко за някой хубав, защото мойте устни са много зле. Ако твоите не са претенциозни - Nivea Lip Care - Essential
7. Лосион за тяло ползвам на Johnson's baby oil - малко ще ти е мазно и не трябва да излизаш от вас след това такаи само съм си намерил за миризма един мъжки, който го слагам в смес със него
8. За крака ми е универсална козметиката
9. Душ гел - тука ги редувам. Аз много харесвам душ-гелове с мляко, но за съжаление мъжки такива няма. Лошото на душ геловете с мляко, е че повечето трябва да правят кожата мека и я отпускат вътрешно прекалено много - т.е. ако имаш плочици малко по-трудно се задържат, но пък ако се миеш само с мъжки рискуваш кожата ти да се сбръчкоти твърде рано.
Като цяло най-добра е медицинската козметика - при ней полът няма значение, а ефектът е най-добър!
П.П. Сега не се сещам какво друго тряба да напиша![]()
Ne razbrax ti momche li si...;] i ako e da q kaji kva kozmetika izpolzvash za krakata che moite postoqno sa nqkvi gadni i izsuxnali okolo petite;[Първоначално написано от Анонимко
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Да, момче съм... Ами вземи си има едни като шкурки за крака, за да си махаш изсъхналата /умрялата/ кожа и после си ги мажи с кремче за крака. Има какви ли не. Аз ползвам на efasit и съм доволен - на същото качество са като Dr. Scholl, a са двойно по-евтини![]()
koga izpolzvash losiona - bulgarska roza??? sled kupane ili povreme na kupane?
Zashto se majesh s johnson baby oil? Zaradi priqtnata mirizma koqto ostava po tqloto li? i Sled kolko vreme popiva v kojata shtom e tolkova mazen?
losiona e kato tonik - toi e za po4istvane na liceto... polzva se predi ili sled izmiven krem/gel za lice... abe po4istva liceto
a johnson-a go polzvam, za da mi e hidratirana kojata, za6toto e suha. osven tova taka se podhranva. ai kogato si obezkosmqvam krakata ima dosta dobyr efekt. ina4e hubavoto e, 4e tozi, koito az polzvam s lavandula, po4ti ne miri6e. ina4e nai hubav e tozi s aloe, no az mrazq tazi mirizma. /otidi v nqkoi golqm magazin kato pikadili i si gi pomiri6i si4kite/. A sled kolko vreme popiva... ami 4asove sigurno :/ ... Prosto az si se obli4am otgore i tova e... prosto si pera dynkite po-4esto... Vij oba4e kato sym s pantalonki ne e nujno da gi 4akam i kato izlqza navyn ne e problem, za6toto prosto kojata izglejda zdrava, a ne mazna
![]()
eee mn t1p v1pros da be6e oti61l v edin magazin da sa poogleda6 malko i 6te6e da si otgovori6 sam p1k iiii kva moje da e funkciqta hidrataciq i podd1rjane to za aromat i parfum staa nali?!?![]()
Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !
Боже,Боже..![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..