.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Ходя с един,а съм луда по друг:(

Спешно се нуждая от съвет,защото съм адски объркана((преди около месец,там където работи сестра ми отидох за да и помагам и на смяна с нея беше и другият барман,където е 2 години по-голям от мен.И вечерта си говорихме много яко,много си допаднахме,като характери и т.н.Имаме много общи неща,мислим еднакво-просто по всичко си приличаме и аз взех че се влюбих в него ,но ми казаха че съм нямала шанс с него,защото не вярвал в любовта и аз си помислих че в действителност нямам шанс с негоно взех да хлътвам все повече и повече.Изведнъж се появи момчето с което ходя в момента,бил ме харесал и намерил една обща наша приятелка,която взе че ни уреди среща.Тя ми каза че е много стабилен и ме убеди да бъда с него.И аз реших да се пробвам,защото си мислех че ще мога да забравя момчето в което съм влюбенада,ама не.Не стана така.Изведнъж този в когото съм влюбена започна да ми обръща внимание,да иска да зилизаме,даже днес се бяхме разбрали да идем на кафе рано сутринта преди аз да отида на училище а той на работааз съм първа смяна и станах в 5:30,защото той щеше да дойде в 6:00 да ме вземе и да пием кафе в заведението кадето работи.А оправданието с което мина,беше за да ми даде чадъра ми,защото когато си ме изпращаше предната вечер и то валеше и аз му го дадохВсе си мисля,че не доиде в 6 часа само за да ми върне чадъраНе знам какво да правя,не искам да наранявам гаджето ми,но аз не изпитвам нищо към него((Моля ви,ПОМОГНЕТЕ МИ
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Зарежи си гаджето и се опитвай с тоя дето харесваш. Иначе си к***а. Не може да ходиш с някой който не харесваш а да харесваш друг.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Зарежи си гаджето и се опитвай с тоя дето харесваш. Иначе си к***а. Не може да ходиш с някой който не харесваш а да харесваш друг.
    Съглсен съм, а освен това си играеш с чувствата, на момчето, с което ходиш.

Град
    Своге
    Зарежи гаджето си и се хвани с колегата на сестра ти!Не можеш да го лъжеш и да си с него без да изпитваш някакви чувства (с гаджето ти)...И успех с барманчето...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Град
    in ur dreams
    mhm t1pa ideya e tova da se opita6 da go zabravi6 s drug, ot li4en opit ti kazvam 4e zav1r6va vinagi zle, nai dobre predloji na sega6noto si gaje da ostanete samo priqteli i se zaemi s tozi po koito si xl1tnala. mejdu drugoto si napravi edna ravnosmetka i otceni ka4estvata i na dvete mom4eta moje da se iznenada6 ot rezultatite

Супер фен Аватара на Barbie
    Остави момчето, с които ходиш, на мира и спри да го лъжеш.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    i az bqx v takava situacia zatova ostavix mom4eto s koeto bqx za da ne go luja

Ами няма какво да добавя - остави момчето, с което си сега.

em da zarqzva6 friend-a i si gotova
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Град
    Blondeland
    ВНИМАВАЙ КАКВО ПРАВИШ , ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Голям фен
    Град
    София
    оф спри да лъжеш гаджето ти
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами няма смисъл да ходиш с човек към който нямаш чувства. Така нито си щастлива пък и не е коректно да лъжеш момчето. Скъсай с него и се опитай да направиш нещо по въпроса с другото момче Късмет.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Napravi tova koeto smqtash za nai-dobre...samo gledai posle da ne sajalqvash i da bade prekaleno kasno.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Щом не харесваш гаджето си, няма смисъл да си с него, лицемерно е от товя страна..да го лъжеш по този начин.А и на теб едва ли ти е приятно да си с човек, към който нямаш чувства..така че, остави приятеля си щом не го харесваш и се помъчи да се уредиш с бармана айде успех

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Остави момчето, с които ходиш, на мира и спри да го лъжеш.
    Абсолютно съгласна.Много е тъпо да тръгнеш с някой само, защото искаш да забравиш другия.

Град
    София
    Стига си лъгала горкия ти заблуден приятел !
    Ходи се изеби с барманчето ( те и без тва само за тва стават ) , после той ше те зареже и ше се върнеш да ревеш на настоящия. Ама дано си е взел поука
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

m1m1t
    Guest
    по добре разкажи на момчето с което ходиш всичко,ако е свестен ще те разбере аа с това момче в което си влюбена нещата ще си дойдат на мястото

Супер фен
    S drugi momche trudno shte uspeesh da go zabravish.Momcheto,koeto obicham se mychih da go zabravq chrez 4 momcheta veche i ne stava.A shtom tova momche e pochnalo da ti obryshta vnimanie - probvai s nego.Stiga naranqva priqtelq si.Po dobre go zareji.Ne moje zaradi nego da stradash i ti.Poslushai syrceto si.
    Обичам те <3 !!!

Зарежи този, с който си сега и се взимай с бармана Ако нЕ стане с него... По-добре сама, отколкото да лъжеш
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Понеже виждам,че темата е отпреди ,искам да попитам,какво стана?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си