- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходя с един,а съм луда по друг:(
Спешно се нуждая от съвет,защото съм адски объркана((преди около месец,там където работи сестра ми отидох за да и помагам и на смяна с нея беше и другият барман,където е 2 години по-голям от мен.И вечерта си говорихме много яко,много си допаднахме,като характери и т.н.Имаме много общи неща,мислим еднакво-просто по всичко си приличаме
и аз взех че се влюбих в него
,но ми казаха че съм нямала шанс с него,защото не вярвал в любовта и аз си помислих че в действителност нямам шанс с него
но взех да хлътвам все повече и повече.Изведнъж се появи момчето с което ходя в момента,бил ме харесал и намерил една обща наша приятелка,която взе че ни уреди среща.Тя ми каза че е много стабилен и ме убеди да бъда с него.И аз реших да се пробвам,защото си мислех че ще мога да забравя момчето в което съм влюбена
да,ама не.Не стана така.Изведнъж този в когото съм влюбена започна да ми обръща внимание,да иска да зилизаме,даже днес се бяхме разбрали да идем на кафе рано сутринта преди аз да отида на училище а той на работа
аз съм първа смяна и станах в 5:30,защото той щеше да дойде в 6:00 да ме вземе и да пием кафе в заведението кадето работи.А оправданието с което мина,беше за да ми даде чадъра ми,защото когато си ме изпращаше предната вечер и то валеше и аз му го дадох
Все си мисля,че не доиде в 6 часа само за да ми върне чадъра
Не знам какво да правя,не искам да наранявам гаджето ми,но аз не изпитвам нищо към него
((Моля ви,ПОМОГНЕТЕ МИ
![]()
Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!