- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем...
Здравейте.Имам един проблем.Искам да правя секс с приятеля ми,готова съм,обаче мн се срамувам от тялото ми.Имам много малки гърди.Нося подплънки.И представете си-сваля ми сутиена и гледа то няма нищо,всичко е подплънки.Кво да му кажа ''Може ли да не ми сваляш сутиена?" ?![]()
той 100 % е разбрал че носиш подплънки.. то не само че се вижда ами и се усеща.. а пък и аз не харесвам много големите гърди защото са виснали и не е приятно за окото..Първоначално написано от Анонимко
спох..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Виж не се притеснявай от това. Той сигурно знае че носиш подплънки, то се разбира(поне аз бих разбрал). Ако те харесва няма да е проблем. Но щом изпитваш страх значи май още не си готова(психически). Изчакай още малко и се увери че той е човека и няма да ти се присмее.
Ай успех![]()
Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера
Бе споко бе не познавам човек който е зарязал или отказал секс заради некфи гърди...
ако те обича истинскине би се отказал от секса с тебе![]()
![]()
~ne me interesuva,4e horata rovorqt zad gurba mi...
nali sum pred tqh-da gledat guza mi...~
pi6ete na skype-lusimomila
В такъв момент едва ли би се чудил к'во да прави, само защото според теб гърдите ти били много малки. Може пък и той да е фен на малките гърди. А и едва ли не е забелязал![]()
Аре осъзнайте се бе хорааааа..кфи са тияя комплексиии????!!!тряя се харесваме такива каквито сме!!!! \/ \
/ \
/
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Не трябва да се комплексираш. Не всеки има големи гърди, това обаче не означава, че тези момичета не правят секс.
Глупаво е и да слагаш подплънки. Сигурна съм, че момчето вече е разбрало. Ако наистина те обича няма да е проблем размерът на гърдите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!