Koq sporedvas e nai-podhodq6tata poza za parviq pat?I ako iskate ako e nqkoq po-zavarzana q obqsnete.Mersi mnogo
[ знам че правя правописни грешки ]
Мисионерската!!!![]()
мисионерска. най-малко ще те боли. И да внимава6![]()
Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера
И според мен това е най-добрата поза, ама аз съм мъж и не мога да съм компетентен.Първоначално написано от Coccolino
Голям размер на картинката! /machoka/
Мисионерската.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
мен права, но пр мене нешата бяха малко по различни бяхме в кенеф на кафе (вобше не боля), но мисля че наистина мисонерската е наи добра
Повече почват с мисионерската и аз бях така първите 3-4 минути, но после пробвах аз да съм отгоре и определено така боли много по-малко, защото сама си определяш колко точно да влезне.
Ако не се познавате добре от психическа гледна точка-мисионерската, но ако си се познават добре, е по-добре ти да си отгоре.
MISIONERSKATA ----> http://kamasutrabg.hit.bg/pose9.htm et![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Ех тази Съседка бе , само за секс еПървоначално написано от cacegka_3a_cekc
Всичко знае! Евала само така =D>
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от karamela
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Първоначално написано от Carlos
![]()
![]()
![]()
Явно всички сме единодушнимисионерската. Успех
![]()
ami az parviq pat kato probvah be6e misionerskata,no bole6e tolkova mnogo 4e se naloji da sprem.sledva6tiq pat opitahme na zadna i ne usetih ni6to![]()
mersiПървоначално написано от Sexapilna_kukla
nadqvam se da imam yspeh
[ знам че правя правописни грешки ]
Мисионерската,а ако си сложиш под дупето една възглавница да те повдигме малко ще е най-добре![]()