- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самичка? :(
Приятеля ми днес го няма за 3ти ден-отиде да работи по морето,а мен сякаш ме боли все повече и повече!Ние попринцип сме от 2 различни града и аз си мислех,че сме далеч ама като усещам сега как е...ах,колко наблизо сме били тогава..
![]()
Всеки ден плача,не мога да дишам,липсва ми,чувствам се много самотна...вечер няма никой с който да споделя сума ти неща,няма кой да ме посрещне като се прибера от училище
Незнам как ще издържа
![]()
![]()
Всеки ден се чуваме ама някак си го усещам далеч!Единствено мисълта за момента в който пак ще го гушна и цункам ме крепи,но кога ше дойде той?Кога пак ще е тука....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Намери си някакво хоби.
Мила,стискай Зъбки..!!!
Той обича ли те? питам зщото нна морето е малко..хмм страшничко момче да тиде..момче мъж все тая..всичките са еднакви..освен тези,които се надявам обичат.
Моят приятел е В америка и чяак семптември ще есе върне....
Но стискам зъби и сега се чувствам по-добре..имаме си доворие...
Ако можете имайте си и вие..пишете си често!!!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Обича ме,да!Преди малко говорихме по телефона.Имаме си доверие..И ако не ме обичаше,нямаше година и половина да се занимава с 13 годишна пикла!Много ми липсва![]()
214 malkoto_sladur4e
В началото винаги е много трудно но после се свиква. Спокойно ще свикнеш. Както се казва времето лекува всичкоПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Наистина в началото е по-трудно, но се свиква, както казаха.Той те обича, ще ти е верен и когато си дойде всичко ще е супер.
Spokoino milo 6te svikne6 kolkoto i da ti e trudno, znam ot li4en opit moya kato zamina za veliko t1rnovo sa nqkolko sedmici postoyanno mi be6e gadno i p1rvite nqkolko dena golqm rev golqmo ne6to.Izlizai s priqteli raseyvay se.STEGNI SE GOLQMO MOMI4E SI![]()
![]()
Uspex![]()
Благодаря ви много момичета,мненията ви много ме подкрепиха и повдигнаха силите ми!Дано да издържа!![]()
214 malkoto_sladur4e
Ще издържиш и Още как.... ЛЮБОВТА ОРЕДИ ВСИЧКО![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Любовта ореди всичко хахПреди сигурно искаше да кажеш..е да това е испитание на нашата любов все пак от една страна
В някои моменти по тела ми се струва студен,а в други е супер сладък нз нз
![]()
214 malkoto_sladur4e
mn gadna situaciq,no trqbva da si islna. kakto kazaha predi men,tva e izpitanie na va6ata lubov..prosto go preglatni. emociqta e mn lo6o ne6to ponqkoga..........protivore4i si s racionalnoto mislene
Първоначално написано от ™G-Baby™
mi ideqta da si nameri6 nqkvo zanimanie "hobi" ne e lo6a p1k ina4e b1di po silna prosto![]()
Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !
Aidi pomagaite be horicaDneska s moq 200 p1ti si c1kvahme...eh
![]()
214 malkoto_sladur4e
Споко съкровище!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Щом си влюбена това ще те подкрепя достатъчно силно за да издържиш.
По хубаво чувство от любовта няма.
Пък той щом е на морето няма защо да го чакаш да се върне , а най добре като свършиш училище отиди при него.
Така хем ще си напочивка хем ще си с любимия човек.![]()
![]()
![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Nqma kak da otida pri nego za6toto s1m na 13,i na6ite nqma da me pusnatSega vsi4ki me podkukorosvat,4e 6te mi izneveri 6tom e na moreto i mi e super t1po v nqkoi momenti...
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
Е има го и тоя момент спор няма.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Но ако го направи значи не си заслужава да страдаш за него.
Но пък и ти не обръщай внимание на тия хора дето разправят подобни неща защото в повечето случай такива мнения се иасказват от завист или глупост.
Освен това щом си само на 13 имаш пре-достатъчно време за любов и този
с който си в момента няма да е единствения с който ще си.
Това разбирасе е мое мнение и мисля така защото щом като той работи значи разликата по между ви е доста голяма и факта че не сте от един и същи град предполагат че няма да се задържите доста дълго време заедно.
Но каквото и да стане желая ти успех.![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
мнооо ясноПървоначално написано от malkoto_sladur4e
найш за къв ебън става дума тука
като гледам тъпите ми колеги дето са от вътрешността на страната кви ги вършат.... бесни селинджърси със сексуален капацитет на носорог![]()
bai-broter ami moq fr e na 20.Mnogo ti blagodarq,uspokoi me stra6no mn.Ami nie sme zaedno ot godina i polovina ve4e,no az iskam da s1m zavinagi s tova mom4e i ako ne s1m s nego jivota mi nqma nikak1v smis1l![]()
214 malkoto_sladur4e
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
napalno te razbiram mili4ka...as sam v sa6toto polojenie...samo deto moq e na 10 000 km ot men...as kvo da kaja...i 6te si doide 4ak sled 16 dena...broq dnite...ama samo pri misalta 4e 6te si go cynkam i gy6kam..i ne sajalqvam i za edin mig deto sam go 4akala tolkova vreme...ako naistina se obi4ate 6te ste daglo vreme zaedno garantiram ti..nie s moq sme zaedno ve4e 1godina...a se vijdame samo lqtoto...no i as nemoga bes nego..za men ne sa6testyva nikoi dryg osven toi...![]()
![]()
![]()
taka 4e se yspokoi i si pomisli 4e ima i takiva kat men deto sa mn po zle ot teb i gore glavata vse pak 6te se vidite skoro
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Ami nie sme zaedno ot godina i po4ti 7 meseca i nz..Do sega ne sme imali tak1v slu4ei,samo deto nali sme ot 2 razli4ni grada,ama sa na 40 km edin ot dryg,a sega...
![]()
Ve4e mislq,4e posviknah..ama nz
Mnogo me pritesnqva tfa da ne mu haresa mn mn tam i da spre da iska da se v1rne tuka,makar 4e ne mi se vqrva mn de,ama az kato po4na da si vnu6avam..
Nz ama kato kaje,4e kurorta bil mn qk i me dovejdat vsqkakvi takiva misli,4e moje da ne se v1rne skoro ili,4e moje da ostane da raboti tam zavinagi,a ne na esen kogato trqbva...ina4e vseki den se 4uvame,of nz nz
![]()
214 malkoto_sladur4e
4e nie li da znaem koga ste doide?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
V4era moq priqtel mi kaza,4e moje bi 6te si doide 4ak sled 3 sedmici![]()
Az go razbiram,naistina,prosto ot edna ne sme se vijdali i neznam kak 6te izd1rja o6te 3!Super mnogo mi lipsva sega kamu li sled 3....nz nz ama nqmam t1rpenie da go vidq,dano da minat po-b1rzo!
![]()
214 malkoto_sladur4e