.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Guest

Moderated: Имам проблем в новото училище

Zdraveite na vsi4ki Malko mi e tupo ti da vi zanimavam s moite problemi no prosto nqma na koi da go spodelq i se nadqvam nqkoi da me razbere i da me posuvetva ne6to.6te mu bada mn blagodarna.
    Tazi godina sam v novo u4ili6te i se razdelih sas stariq mi klas koito mn mi lipsva.V na4aloto na godinata se vsi4ko tragna dobre v novoto u4ili6te.Zapoznah se s novi hora namerih pr i taka.No sega...ne e taka i vinata e v men ...T`va e 4e as po4nah da se darja super gadno sas pove4eto samo s moita pr ne i sega nqkoi me mislqt za mn tapa i i dori i pr mi ...Mnogo mi e gadno taka...as se opitvam da se promenqm no ponqkoga kazvam i pravq ne6ta za koito i as ne si davam obqsninie za6to gi pravq...
    Nadqvam se naistina nqkoi da me razbere ida me posuvetva ne6to.Blagodarq vi predvaritelno

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    4estno kazano po4ti ni6to ne sxvanax ot temata pls pi6ete po qsno de ..

Град
    София
    Пфф на 16 съм аз и аз съм 2ра год в ново даскало с нови приятели ама ти за годинките ми се виждаш лекинко неграмотничка не знам дали е нева тъпа мода или е несъзнателно ама "АЗ" се пише със "З". А по темата не очаквай да се държат добре с тебе след като ти се държиш зле + тва ми прави впечатление че повечето от вас с проблемите от даскало и приятелите не разбират значението на думата "приятел".За пояснение това е човек който те разбира винаги и е зад теб във всяка ситуация,а това че приятелите ти те мислели за тъпа не говори добре нито за теб нито за тях аз на това му викам лицемерие

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    ,,Каквото повикало,такова,се обадило,,Хубаво е,че си съзнала грешката си,похвално е че признваш вината си,ще бъде чудесно,ако промениш лошото си отношние към съучениците си.Единствено с добро,можешда спечелиш тяхното уважение,обич,подкрепа и чак тогава да ги наричаш,свои истински приятели.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    София
    И аз това викам =D>

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Аз пък на това му викам пубертет...
    Щом си осъзнаваш грешките, се старай да ги избягваш. Не е толкова трудно за досещане...

Град
    40 Miles from the Sun
    Хахха,искаш съвети от нас как да не бъдеш гаднярка?Ти просто го измисли.Проблема е в теб и сама трябва да се справиш с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си