.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Unknown-19
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mysi
    другото ,което се сещам.е при първа възможност ,когато тя се осъзнае,е да подадете жалба в някое районно.Тя трябва да каже това ,което помни,трябва да пипнат тези мизерници
    Колкото помни..просто да каже къде,колко,ако помни визуална представа.
    Оная вечер един Изрод си показа оная работа докато се пребирах,и започна да върви след мен,лъскайки.Пребрах се бързо бях близао до нас.На следващият ден Отидох до районното,В момента го търсят ,и са в правилната поскока.
    Нека не позволяваме и други да пострадат и да се Срринат

Аве момиче осъзнай се живеем в България.
    Ако тез или тоз е непълнолетен и ако набара добър адвокат ще му са размине с глоба или предупреждение.Може да прозвучи като от някой филм ама в такива случай само личното отмъщение ще ги подреди такива.Тва е мойто мнение.Ето ти един пример в моя квартал има един дет баща му е квартален.Е тоз човек са го хващали да краде телефони повече пъти отколкото ти имаш зъби в устата си и все още няма досие.Преспива в районното след тва получава 2 шамара от баща си и всичко е ОК.

Град
    Sofia
    На къде отиде тази тема!!
    Аз само да кажа шанса да ги хванат е минимален. Преди повече от половин година на най-дбрия приятел негов познат се прибирал по тъмно с приятелаката си и ги пресрещнала група цигани него го пребили до смърт! А нея изнасилили така че да не може да има повече нито деца нито да може да прави секс!
    Никой нищо не може да направи!
    По-добре да се съсредоточи да й помогне отколкото да я зареже за да ходи да дири някакви инфлантили!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    В шоколадовите долини :)
    АМа разбира се бе...аз о казах и в първият си пост. Но да се потърси помощ от полицията се налага.....Ако трябва дори след това....след като се успокои...Абе незнам няма да се меся...но това е най-доброто което могат да направят..Какво като отиде да ги пребият,после тея кават на други и пак ще има някоой пострадал..Това вече му се вика филм..Незнам...няма да давам повече мнение...Единствено съжалявам,че невинни момичета остават наранени за цял живот
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от nejnoto mace
    Цитирай Първоначално написано от ODB36
    пич разбери кой са и да ходим да ги дигаме във въздуха всичките!
    Съгласна съм. \/ И аз ще дойда.
    С вас съм - живи ще ги одера тия...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си