- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomo6t iznasiliha priqtelkata mi !
Първоначално написано от mysi
Аве момиче осъзнай се живеем в България.
Ако тез или тоз е непълнолетен и ако набара добър адвокат ще му са размине с глоба или предупреждение.Може да прозвучи като от някой филм ама в такива случай само личното отмъщение ще ги подреди такива.Тва е мойто мнение.Ето ти един пример в моя квартал има един дет баща му е квартален.Е тоз човек са го хващали да краде телефони повече пъти отколкото ти имаш зъби в устата си и все още няма досие.Преспива в районното след тва получава 2 шамара от баща си и всичко е ОК.
На къде отиде тази тема!!
Аз само да кажа шанса да ги хванат е минимален. Преди повече от половин година на най-дбрия приятел негов познат се прибирал по тъмно с приятелаката си и ги пресрещнала група цигани него го пребили до смърт! А нея изнасилили така че да не може да има повече нито деца нито да може да прави секс!
Никой нищо не може да направи!
По-добре да се съсредоточи да й помогне отколкото да я зареже за да ходи да дири някакви инфлантили!
Голям размер на картинката! /machoka/
АМа разбира се бе...аз о казах и в първият си пост. Но да се потърси помощ от полицията се налага.....Ако трябва дори след това....след като се успокои...Абе незнам няма да се меся...но това е най-доброто което могат да направят..Какво като отиде да ги пребият,после тея кават на други и пак ще има някоой пострадал..Това вече му се вика филм..Незнам...няма да давам повече мнение...Единствено съжалявам,че невинни момичета остават наранени за цял живот![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
С вас съм - живи ще ги одера тия...Първоначално написано от nejnoto mace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!