Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Това е много, много тъжно...
Виж, пич, това е ужасно посегателство върху личността на една жена. Аз мразя, когато някакви идиоти се опитват да ме опипват или ми подвикват и ей такива неща, та какво остава ако те насилят...
Не знам какво мога да те посъветвам... Това, което трябва да знаеш при всички положения е, че на нея й трябва професионална помощ. Това не е шега работа, още повече ако тя е по-чувствително момиче. Ако трябва първо ти говори с психолог, но и тя задължително трябва да го направи и някак си трябва да я убедите.
Не раздухвайте много нещата... нека с нея се занимават само най-близките й хора - ти, майка й и/или баща й, някоя приятелка - такива, на които има пълно доверие. Колкото повече хора са намесени, толкова по-неуверена и изложена на показ се чувства тя и толкова повече се затваря в себе си.
Освен със съчувствие по друг начин не знам как да ти помогна...
Пожелавам ви успех. И дано се пребори с тази травма.
Podkrepqm nap1lno, osven tova q zavedi na lek1r moje da ima rask1svaniq i travmi, podkrepqi q. V momenta si i mnogo nujen. Pokaji i 4e e obi4ana i nqma ot kakvo da se pritesnqva, vse pak tq nqma absolutno nikakva vina v situaciqta
Uspex...