- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pisna mi ve4e..12-13-14 godi6ni hlapa4ki sys 25 godi6ni myje
И аз не съм сагласна с тоя медод на прилагане при някои момичета. Не можеш да кажеш, че някаква 13-14 годишна пикла може да вземе някакво решение в тоя живот без мама и тати, а какжо остава за избор...Бутне и се няка'ф батко останал на "сухо" и рибата се хване...![]()
♥ ♥ ♥
Кво ти пука бе .. остави ги да си трошат главите... гледай се себе си , фани си некое готино момиченце и си живей живота..
Емм аз съм на 14 и ходих с 20 годишен.. почти два месеца и не ми пре1и никога не е искал секс...напротив мн се обичахме...нзЗз просто не се получи...
Всеки сам си решава за себе си с кого да ходи. Изборът си е техен пък и нали знаеш за любовта разликата в годините не е от значение. Вярно е че при такава голяма разлика момчето мисли повече за е****е, но човек докато не си изпати от нещо колкото и да му го набиваш в главата няма да разбере. Така че всеки да си живее живота, а не да гледа другите, ако някой е сгрешил ще си чука главата после, но се пак секи си има право на личен избор.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ако той те обичаше, щеше да иска секс. Колко си наивна.Първоначално написано от From Hell
А Малкото сладурче, тъпо детенце, ти го виждаш веднъж на високосна и то сигурно се чукате и си говорите 1/2 час. Той спокойно може да ходи с жена в своя град.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Човека, с който съм в момента е на моята възраст, но преди бях здраво хлътнала по един с 9 години по- голям от мен. Само да уточня- аз бях на 17, той на 26. Та... нищо не се получи де, но и сега като си спомням и си се представям с него, не мисля, че щях да се чувствам толкова добре колкото с някой на моята възраст както е в момента. Не казвам, че нищо нямаше да се поучи, но просто нямаше да е толкова хубаво. А... и най ме дразнят пиклите дето излизат с номера "Ама аз съм на 13, ама съм тоооооолкова по- зряла от връстничките ми, че с приятеля ми, който е на 67 имаме много общи неща. "
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ми даПървоначално написано от ATAKABG
Нали не са те!Всеки да гледа себе си!
много ясно важно е на теб да ти е добре секи да си прави квото си искаПървоначално написано от Krem4eto
Но когато навлизат в личното ти пространство, става твоя работа. Т.е. когато се фукат и обясняват как само те са щастливи.
Е като са щастливи тяхна си работа. Тебе кво те барка че те са щастливи? Пречи ви щото завиждате. Щом могат нека ходат. Който не може да завижда.Първоначално написано от `Death`Whore``
добре де... вас кфо ви интересуват.. с тяхните камани по тяхните глави.... като се обичат да се зимат.. като се е**т да се е**т.... койту както се е наредил...
лЮбовта е да даДеШ на нЯкОГо вЪзможНостТа да те уНиЩожи,като вЯрваШ,че нЯма да гО НапрАВи...
така е, всеки си решава, но просто е смешно като някое 13 годишно лапе каже: Той ме обича и почне да се захласва. Какво може да намери в теб едно даже 18 годишно момче? Ти я още не си кандидатствала, я си първа година в гимназията, до преди година си играела на ластик или пишеш например в този форум дали ме харесва или не. Това са пълни глупости. Такива момчета или мъже се хващат с малки момичета, защото не могат да се хванат с някоя на тяхната възраст.
Няма значение каква е възрастовата разлика, а на колко години са съответно. Защото може мъжът да е на 26, момичето на 18 и да се получи нещо, но например какво ще намери 18 годишно момче в 13 годишно детенце.
А момичетата просто си казват аз ходя със зрял човек и съм по-голяма от моите приятелки, а щом той ме обича такава, значи наистина съм такава. А това са глупости, по-скоро ТОЙ е закъсалият и загорелият.
Ще ви зареже за всяка с 2 години по-голяма
xaxax kfi ludi raoti ...po princip si e taka no ima i izkliu4eniq az sam na 15 i hodq s 20 godishen ii hoim ot 6 meseca ii toi ne e poiskal nito vednaj ot men sex.....pravete si izvodite
На тебе може да ти е писнало - еми твой проблем. Щом хората са се харесали да му мислят - това си е тяхна работна, която не влиза в твоята. И аз съм против, но си мълча. Това са глупави деца. Някой ден може и да им дойде акъла.
еми по-скоро ти си прави изводите за него, за 6 месеца е нормално да поиска секс не само един път, щом и това не е направил представи си за какъв човек става въпрос, асоциален, неспособен да комуникира, неадекватен в половината социални ситуации, предполагам девствен до 18тата си годинаПървоначално написано от SeXy_GrQh
ne 4e podkrepqm tozi vid vruzki,daje sa mi...meko kazano sme6ni,no vupreki tova uvajavam li4noto prostranstvo na horata i pravoto na izbor na vseki. puk i teb tova kakvo te burka? az ne vidam ni6to,s koeto vuprosnite vruzki da te zasqgat ili da ti pre4at! ako ne sum prava,popravi me![]()
![]()
Въпроса е защо 20+ годишни мъже ходят с такива момиченца, защото в случая по-големите трябва да са по-здраво мислещи и отговорността пада върху тях!!!
Горкото Детенце, Облечено в поличка дълга една педя късо потниче и с 1 тон грим, което пита - извинявай да имаш огънче??Първоначално написано от Анонимко
![]()
След като не разбираш какво пиша, НЕ МИ ОТГОВАРЯЙ! Ако става въпрос, и аз ходя с мъж с 5 години по-голям от мен, но разликата реално е никаква и не се фукам с това.Първоначално написано от Th3MaN
...обаче на акъл са 3 пъти по-зле, отколкото бях аз на тяхната възраст. Дрешките за сметка на мозъка явно.Първоначално написано от Анонимко
Само искам да те питам, защо по дяволите снимките на аватара и на подписа са някви гадни свине. Надявам се не влагаш сексуален смисъл като си ги сложила.Първоначално написано от `Death`Whore``
Не съм чак толкова извратенаСложила съм ги, защото ме кефят.
И за да внасям смут във форумите, разбира се!
Е мен не си ме смутила, аз също харесвам прасета, но исках да се уверя, че няма нищо друго.Първоначално написано от `Death`Whore``
бтв първата картинка от подписа е най-отвратителното нещо дет съм виждал, ама другите стават![]()
Мен пък ме кефи...не мога да отрека, че е и леко ужасно, де..
хм... не виждам само ВАС какво ви засяга кой с кого ходи? Кофти е когато връзката между 2ма човека се основава на някакъв интерес, за което не е нужно да имат голяма разлика в годините. Аз не съм момиче, на 16 съм и приятелят ми е на 26...и кво от това?! Никой не говори за ПРОСТО СЕКС. Секса може да бъде и междъ 2ма 13-годишни, това няма значение. С моя приятел сме заедно вече повече от година и мога да ти гарантирам, че не сме заедно по някви извратени причини, а просто защото се обичаме. И не виждам какво лошо има в това?! Що не се събудите най-накрая....в 21ви век сме![]()
Ние сме си будни, в 21в има закони и ако не знаеш, незаконно е някой навършил пълнолетие да прави секс с лице, ненавършило 16, пък какво остава за 13 годишни. Ти като си голяма гражданка на 21 век, вземи прочети някоя книга. Не сме в Средновековието, когато 70 годишни благородници са зимали 13 годишни селянки за любовници. Ай гледай си приятеля тогава кат сте си заедно и бъдете щастливи. Помисли, че ако беше нормален 26 годишен мъж трябваше да е женен, че и с дете, със сериозна работа или образование, а не да се занимава с 10класнички. Кой знае какъв изгонен от обществото еПървоначално написано от Sam90