Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Hahahah ^^puh4e^^ ili ne6to ot sorta...4eti po-vnimatelno!Nik1de ne s1m zadala v1prosa "za6to hodi s men,a ne s nqkoq 20 godi6na"...kazah,4e ako ne me obi4a6e moje6e da hodi s1s vsqka dryga po-golqma a ne s men!Toi e syper pi4 i mnogo momi4eta go haresvat!Otli4ni4ka s1m da...i iZ4uka se pi6e iS4uka...mai ti lipsvat p1rvite 7 godinI!I ne se kazva "mi trqbvalo",a "bi trqbvalo'!I si pot1rsi t1lkoven re4nik i tam nameri dumata "k***a" da ti stane qsno kvo zna4i predi da me obidi6,QSNO?
малкото сладурче, ти пък нямаш никво право да казваш на кой му липсват първите седем години, просто защото ти си малко над седем и си най-глупавото и неграмотно човече, което някога се е раждало на тази земя. Първо като те болят гърдите не значи че си бременна, второ пише се иЗчука, отвори правописния речник. Не знам каква отличничка си, но виждам колко си тъпа.

А по темата мисля, че трябва да е: Как 20-25 годишни момчета се хващат с 12 13 годишни момичета? Отговора е, че са супер загорели смотаняци, които не могат да свалят нито едно нормално момиче на тяхната възраст и затова излизат с деца, за да топнат чушката, нищо че е незаконно