.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Въпросче

Guest

Въпросче

Значи знам че може това да не е за този форум точно. Искам да попитам .. има ли опасност от спин ако правя френска любов на приятелката си?

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от A N U B I S
    Da ima.
    И ако можем да разберем каква е?
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    po princp ima mnogo malka veroqtnost... tyi kato kakto znaesh spihna se hvashta po kryvno-kapkov pyt. ta misalta mi e che ako imash nqkakva ranichka v ustata si, uhapano ili neshto drugo znachi kryvonostnata ti sistema e otvorena i ima veroqtnost ot zaraza. ta misalta mi e che spin mojesh da hvanesh edinstveno ako i na dvama vi kryvonosnite sistemi sa otvoreni

Guest
    no predpolagam che si siguren v priqtelkata si, taiche ako e tai nqma strashno, davai napred s ezika i........... ti si znaesh

Трудно но може.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Спинът може да се хване не само по кръвен,но и по полов път.Така че,ако правиш френска любов на приятелката си има вероятност и то не малка
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на koalka
    Да, има.Ако имаш някаква раничка в устата.

Guest
    Мерси за информацията
    Ами не съм много сигурен в нея щото съм от скоро с нея. Ще видим как ще протече работата

Град
    Sofia
    Абе то това с отворената кръвоносна система, както се изразяваш ти всички го знаеме
    Интересно ми стана (не съм пускал темата) друг начин има ли?
    Понеже A N U B I S беше написал, че има

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мерси за информацията
    Ами не съм много сигурен в нея щото съм от скоро с нея. Ще видим как ще протече работата
    Аз ако се съмнявам в приятелката си няма да я барна ти да я лижеш искаш.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Спинът може да се хване не само по кръвен,но и по полов път.Така че,ако правиш френска любов на приятелката си има вероятност и то не малка
    Абе не е точно полов акт понеже не я докосвам с перископа (все пак ако можех да го правя , за кво сте ми жени, щях сам да се оправям!)
    Искам да знам каква точно е опасността и откъде точно идва и презерватив на езика ли да си сложа, като го правя

А да попитам същото отнася ли се за свирката (понеже ако се разболея и дам на някоя да ми лапа) и тя ли ще се разболее

Guest
    има теоритиченс шанс , но тои е доста малък.СПИН се хваща (май това не е най-точната дума) по три начина:по полов път(сексбез презерватив), чрез употреба на заразени игли(при венозни наркомани, татуировки и тнт) и маика-дете(от маика носител на вируса на бебето и).При френска любов, ако момичето ти е заразно и има някаква раничка и .....дъра-бъра заразена кръв се смеси по някакъв начин с твоята(шанса е 1:10000000000 (тука не съм сигурна за саотношението де ))попринцип вируса умира в кислородна среда такаче вероятността е наистина минимална
    П.С дърва да кажа тъй като тук всички сте лубители на аналния секс без презерватив, че най-голяма е вероятността да се заразиш със спин точно при такав тип секс, такаче внимавайте

П.С. и нали знаете та болест не повтаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си