- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Само за Emo Kids
Лубими Групи,За ЕМО Хейтарите и други ще си ЛафИм,Not Allowed For Emo Haters![]()
За хиляден път питам - какво е "емо"? А от там, какво са "емо хейтъри"(не, че не мога да си го преведа - но не мога да вникна, очевидно...
)
едни такива, дето се лакират, гримират и се чудят как да се самоубият.
Тъпи келешчета
мислят си че живота им е тежък
мама им проста! живота на Ботев, Левски, Паница, Бендерев - да не би да е бил лек - ама не са тръгнали да изпростяват - а са се борели с него
локк
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
според мен човека се гаврищо за човек би се написал респект имос без да е имо а що з аимо би си измислило толко тъп ник
иммооос кил ъм ол
http://myspace-401.vo.llnwd.net/0089...98415401_l.jpg
http://tn3-2.deviantart.com/fs11/300...princessxx.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y74...s/emokid28.jpg фор барби
К'во пишеш тема.. няма смисъл...
Те са уникално ограничени хора.
/повечето хора във форума/
За пореден път... стадо
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Barbie
Честно казано и аз не знам от къде идва т'ва Емо![]()
П.П. Имах един съученик, който се казваше Емо... 5 клас се премести в друго училище и онзи ден го видях... Станал е 120 кила и 2 метра висок![]()
![]()
![]()
абе ограничени-неограничени всички имота,които знам или виждам ме гледат се едно ше им вадя ножПървоначално написано от Lady Death
![]()
Не съм имо кид, но слушам:
Silverstein,Alesana,Funeral For A Friend,Saosin и From Autumn To Ashes
айде пийс.
хъхъ..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Абе,
напоследък си мисля какво е по-готино да си емо или емо хейтър?
Защото забелязвам че бивши емота сега вече слушат хардкори гледат отвисоко на музиката която са слушали до онзи ден,когато беше модернод а си емо
![]()
край...аз съм емо -->![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
_SL_
не че нещо но имаш толкова мнгоо снимки на биволи/крави/говеда,че ме е страх да не си помисля нещо за теб![]()
Тва теле ако не ви го бех изнамерил нямаше никога да го видитеПървоначално написано от _SL_
![]()
exploitedteen, групите ги споменах, защото в темата това се изисква, ако нещо към мен намекваш
хъхъ..
че аз съм си тъп емо хейтващ добитък![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Че то още е модерноПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Я, готини перчеми. Аз бих станала кривогледа ако перушината така ми влизаше в очите.И каква е по-точно емо идеологията - за ко се борят?
За световен мир и господство над всички НЕемотаПървоначално написано от Barbie
![]()
![]()
![]()
и те не казват за кво се борят, единственото имо, което познавам ми отговори, че в музиката им се изразявали гласно чувствата им и те правели това и в живота![]()
абе под имо разбирай човек с измислени проблеми, които са толкова "важни", че го тласкат към следващия неуспешен опит за самоубийство под формата на некадърно прерязани вени![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ROFLПървоначално написано от _SL_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пахахахахахаахахахаахахха ахахклйгласргйхъкласеахо
ownz ya all!!!
Saatana vittu perkele hate crew!
Еми аз нямам нищо против "емотата"..обаче малко се изненадах като се оказа че някои от любимите ми "пънк" банди са и емо банди...или поне така прочетох в един сайт за емота..![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Емо боклуци![]()
Емо от къде идва ли:
Ми един фен на една група на концерт се е провикнал `Ааа тея са емо` с оттам.Поне така энам.Эвучи мноу тъпо ,ама оня ден един ми го раэкаэа![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Звучи повече от тъпо.Първоначално написано от Presley`n`Sum
Това са "имота", които не знаят какви са...в повечето случаи даже и имо не слушат...просто лигави депресирани `орица дет са правят на имо.Първоначално написано от alice sw
хъхъ..