.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Guest

pravilno li postapih

Dneska 7 4as biologia i zelia klas re6ihme da izbiagame ama dvama moi sau4enizi se varnaha i taka tiah niama da gi nakajat!Vsi4ki zubra4ki daje izbiagaha i tia dvamata razvaliha vsi4ko.Pravilno li postapih ili triabva6e da predam klassa si Spored men e po vajno klasa da e zadrujen otkolkoto u4itelite da te haresvat .Sega iskat konferenzia!!!

xaxa estestveno 4e pravilno si postupil vuv vseki klas ima pone edin kato tezi dvamata koito da razvalqt rabotata
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Guest
    Да бе и при нас има едни такива дето мн ме дразнят, когато целия клас се навие да бяга и те също и накрая вече сички като са заминали и те решават да се върнат под извинението, че "госпожата ги била видяла от др край на коридора".
    Ебахти и лигавата работа, вече ми е втръснало от такива задръстеняци...

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да бе и при нас има едни такива дето мн ме дразнят, когато целия клас се навие да бяга и те също и накрая вече сички като са заминали и те решават да се върнат под извинението, че "госпожата ги била видяла от др край на коридора".
    Ебахти и лигавата работа, вече ми е втръснало от такива задръстеняци...
    тва съм аз
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

offf teq hora mn me draznqt i to ne sa nqkvi zadr1steni i pak v posledniq moment re6avat da ostanat naprao ti da navii6 nai golemite zub1ri a nqkvi muhliovci da provalqt vs...naskoro i v moq klas se slu4i ne6ty podobno...post1pil si pravilno
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Град
    София
    Спокойно наистина винаги се намира по някой друг такъв идиот

Голям фен
    Леле,какви въпроси ви вълнуват
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Повече от фен
    ахеха...спокс бе, правилно си постъпил,кфо тряаше да се върнеш ли? Аз лично никога не се правя, но както казаха всички и в нашия клас има един такъв...още в 8 клас си разбихме илюзиите,че някога той ше си тръгне с нас, но не мога да му се сърдя нито да му крещя както правят другите.Това си е негов личен избор, който аз уважавам , а и той е супер принципен за всяко едно нещо, няма шанс такъв човек да го накараш да избяга или да си промени мнението .

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Няма защо да се косиш Както сам каза - по-важно е класът да е задружен, отколкото отсъствията, които всички са получили или пък разваленото мнение на учителите за вас =D> Аз лично, когато е ставало въпрос да избягаме, никога не съм се колебала И все пак винаги са се намирали по една-две порти, които да провалят целия план, ама то пък после...нали трябва на някой да викаме все пак По-интересно е... А относно конференцията - не се коркай, нищо няма да ви направят...Най-много, т.е. то си е задължително, да ви смъмрят и така А пък ние веднъж бяхме избягали целия клас пак, ама тогава всички до един си тръгнахме, за целия ден и после идва директора иии... В началото всички се бяхме притеснили, той започна много строг монолог...и по едно време пусна някакъв лаф и ние...ду долууу И наказанието ни беше да си минеме стаята с една боя Споко

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Що така не ви се учи бе
    Аз щях да остана. Преди, в училище ме знаеха като "човекът с 0 отсъствия"
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си