.....така,ето я и историята ми .
На 14 съм и в момента си имам приятел 1вият ми.заедно сме от 2 месеца.
Естествено казах на майка ми и в началото се държеше нормално,но напоследък супер много издребнява.
Разправя ми как съм било хубаво момиче как можел да злоупотреби с мене какъв бил селянин (при условие че не се познават).
Даже нещо си говорих със сестра ми че съм ходила у тях и майка като чу и като писна "Аууууу как може да ходиш у тях ,ще те изнасили ,ще те натисне , ще те притисне"не знам си кво си (забранено ми е да ходя утях вече) Разправя ми как не трябвало съм да спя с него че кви неща имало ,пуска ме до супер рано.Ето примерно в събота съм на рд и ми вика 9 чеса да съм у нас и аз и викам че то почва в 7 как за 2 часа и тя ме пусна само до 10 и 30 (Апък няма да ви казвам че на моя рд трябваше да съм в ДЕВЕТ у нас)
И така де , каъто и казах че приятеля ми ще е там и че ще ме изпрати тя паак зе да ми се прави и сега не е в къщи и ми се ОБАЖДА МОЛЯ ВИ СЕ ПО ТЕЛЕФОНА за да ми каже че можело да ми сипе нещо в чашата и да ме дрогира и да ме изнасили.
РАЗБИРАМ че се тревожи за мен ЗНАМ го това, ама горката жена що се филмира отлкова бееееееееееееееееееееееее ее
Разправя ми че само съм излизала ,че не съм учила абе сякви такива.
Постоянно ми натяква че си имам приятел....

Много я обичам и уважавам и държа на нея,знам че и тя е така с мен и именно за това не мога да и кажа нещо от рода на "Майната ти ще прая квото си искам вече съм голяма"
Опитвала съм се да и обясня че с приятеля ми се познаваме добре,че той е добър и сичко ама тя НЕ ТА НЕ !!!!

ПЛС помогнете ми кажете ми какво да и кажа ,че да се поуспокои малко ,че вече .......