- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Писна ми от майка ми
ne6to podobno na tvoq problem ,no malko po-slojen be6e i moq..Po4ti vseki minava prez tozi pyt,za6toto maikite ni se pritesnqvat za nas..Vijdat kvo e,kvi hora ima....BTW:Gledat mnogo sapunki!![]()
Iskat da ni predpazqt ot ne6to a i te samite ne znaqt ot ko...
4e taka de..az sednah s neq na edna masa...i i kaza:Slu6ai kvo..Az 6te si hodq s nego iska6 ili ne...Q po-dobre ne mi pravi problemi za da ne se karame..dai da go pokanq ,da se zapoznaete i ot tam ve4e natatyka 6te re6i6 i 6te prodyljim da govorim..
Taka i stana...E pak malko be6e s rezervi..ama ....po-dr be6e..i daje napravih taka po natatyka,4e kato doide6e priqtela mi v nas i sqdaha na edna masa i se smqha ,a az hodeh ot staq v staq i se 4udeh kak da go mahna..I vsi4ko be6e super...E..pone do edno vreme..ama tva e dr tema..Uspeh..MAIKITE SA TAKIVA!!!
BTW:A za kosmite...ami kaji i tq da hodi s kosmi po krakata...i kydeto si se brysne6.Moita kato vidq sqko mestence..(stana kofti..zavari me v banqta v nelovka stoika s brysna4ka...) i mi kre6tq..sigurno vsi4ki ot bloka sa razbrali...I az togava ne bqh po4nala da pravq sex, togava kato po4nah da se brysna...Abe ..tva brysneneto ne e samo kat 6e prai6 sex..nali trqa da ima nqkva higiena...nzm...MAAIIKIII!!!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.