- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MASTRUBACIQ za MOMI4ETA
e to ne samo devstvenite go pravqtПървоначално написано от Анонимко
a ina4e na vuprosa ti nz kak da otgovorq-trqbva da ti pokaja![]()
![]()
![]()
Повече от нормално![]()
Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!
оф,не практикувам,няма и да практикувам,не съм някоя курва да съм толкова жадна за удоволствие.Иксма любов + секс,тя ръката или дилдото няма да ме обичат,нз как го правите,но мен даже няма да ме възбуди![]()
Не е нормално ! ай ся подавайте си шундрите да отмия ефекта на майстробацята!
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Нормално е и няма лошо
Братооо... щом ние моем начи и те... !!!??? така ли ... веднага да си измерим Пишките... ааа ... дееба!!!
Немам Подпис...
Няма нищо лошо в това![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Драги моми4ета искам да ви попитам бездушни машини могат ли да заместят мъже като нас двамата?Не оби4ате ли класика ?
Защо се интересуваш от чуждото мнение? Всеки преценява сам за себе си... За някой може да е нормално, за други - не ... Аз лично подкрепям всички... Това е нещо напълно нормално, и което можеш да си позволиш винаги... Единствения минус на мастурбирането (и женското и мъжкото ) е липсата на партнйор...Естествено , че по-добрия вариант си е чистия с**с , но когато си много на зор...Що пък да не? \/ \
/ \
/
Няма по- красив да станеш, ако всички спят със тебе, знам от яд умираш само,че зависиш пак от мене. Няма по- богат да станеш, ако слава си купуваш, най- добрият аз те правя, от това ли се страхуваш???
Има и много по-нови теми.