.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    BEBE4E_LOVE
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a kak to4no si dostavqte udovolstvie po tozi na4in? pitam i devstvenite momi4eta,koito go pravqt
    e to ne samo devstvenite go pravqt
    a ina4e na vuprosa ti nz kak da otgovorq-trqbva da ti pokaja

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    Повече от нормално
    Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
    но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
    Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!

оф,не практикувам,няма и да практикувам,не съм някоя курва да съм толкова жадна за удоволствие.Иксма любов + секс,тя ръката или дилдото няма да ме обичат,нз как го правите,но мен даже няма да ме възбуди

Не е нормално ! ай ся подавайте си шундрите да отмия ефекта на майстробацята!
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Супер фен
    Нормално е и няма лошо

Братооо... щом ние моем начи и те... !!!??? така ли ... веднага да си измерим Пишките... ааа ... дееба!!!
    Немам Подпис...

:)

Няма нищо лошо в това
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Драги моми4ета искам да ви попитам бездушни машини могат ли да заместят мъже като нас двамата?Не оби4ате ли класика ?

Град
    :P In the hell
    Защо се интересуваш от чуждото мнение? Всеки преценява сам за себе си... За някой може да е нормално, за други - не ... Аз лично подкрепям всички... Това е нещо напълно нормално, и което можеш да си позволиш винаги... Единствения минус на мастурбирането (и женското и мъжкото ) е липсата на партнйор...Естествено , че по-добрия вариант си е чистия с**с , но когато си много на зор...Що пък да не? \/ \/ \/

Няма по- красив да станеш, ако всички спят със тебе, знам от яд умираш само,че зависиш пак от мене. Няма по- богат да станеш, ако слава си купуваш, най- добрият аз те правя, от това ли се страхуваш???

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Има и много по-нови теми.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си