- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MASTRUBACIQ za MOMI4ETA
kakvo mislite za momi4etata koito mastrubirat i ima li ne6to lo6o v tova?
za6toto spored men tova e suvsem normalno,no vse pak i drugite mneniq da vidq!!!![]()
![]()
![]()
Нормално е.Щом мъжете го правят и ние можем да го направим.Няма нищо лошо да си доставим наслада.
ne samo 4e e normalno,no i ponqkoga nalojitelno
taka de mom4etata ponqkoga ne si znaqt rabotata![]()
![]()
![]()
ne 4e kazvam 4e pri vsi4ki e taka ama predstavete si da pravi6 sex s 4ovek koito poznava6 dobre i toi te poznava i znae vsqka 4astica ot tqloto ti i vsqka erogenna zona koqto samo s edno dokosvane te kara da iztrupva6 ot strast....da znae kude da te gali i dokosva....s kakva skorost i kolko nejno ili strastnoo....e s koi drug osven s samiq sebe si....![]()
![]()
![]()
oohh stava mi ne6tooo![]()
Нормално е ест, ако някой мисли, че не е, все едно да каже, че е нередно момчетата да си бият чекии.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
бе играи си на DJ нема лошо скречове до скъскване.....Mocksb2bKonspirator![]()
![]()
Нормално е, ама аз лично много-много не си падам...![]()
Няма нищо лошо в това!Даже едно момиче знае много по-добре как да се задоволи само...Първоначално написано от sladurkata***
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Нормално е разбира се...
даже честно да ти кажа на мен ми е по хубаво да се самозадоволявам отколкото да правя секс (самият акт),,, но го няма онова усещане че си с някого...![]()
Абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от beautiful.soul
![]()
![]()
podkrepqm!Първоначално написано от MoHuTo
![]()
ooohh i na men mi stava ne6toooПървоначално написано от Анонимко
Absolutno normalno e !!!!!!!![]()
ЦЕНЗУРА!
.: machoka :.
Damm .. .spored men tova e napulno normalno \/
Първоначално написано от beautiful.soul
NAPALNO SAM SAGLASNA!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
E,нормално е много ясно.
нормално е, много ясно!!! защо и моми4етата да не си доставят удоволствие??? няма нищо лошо според мен.
Първоначално написано от BAD_BOY_90
ohhhhhhhh i na men mi stava nashto![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
a kak to4no si dostavqte udovolstvie po tozi na4in? pitam i devstvenite momi4eta,koito go pravqt
mom4e sum,taka 4e ne mi se smeite![]()
priqtno e.no po dobre si e s maj
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))