.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Fr0sTyYy
    Guest

kakvo da pravq ? :S

Значи на 15 години съм и харесвам едно момиче с което се познаваме от 10 години ... тя е с 1 година по голяма от мен от различни градове сме но всяко лято се виждаме защото се събираме компанията на село всяка вечер и си правим купона .. от 2 години обаче аз спрях да се събирам при тях защото сички почнаха да пушат а аз не исках да почвам .. а ако бях продължил да се събирам при тях щях и аз да почна .. преди 2 седмици отидох на село на сбор и тогава видях това момиче тя обаче не ме позна ... вечерта отидох при приятелите ми никой не можа да ме познае защото не се бяхме виждали от 2 години като им казах кой съм тя ми се хвърли на врътъ .. цяла вечер говорих със сички .. от тук започва всичко .. започнах да я харесвам супер много .. взех и скайпа и си чатим всеки ден цъкаме си от време на време като свърша даскало на 30 юни другия месец си заминавам на село и тя ще е там и не знам какво да правя в чата се зарибяваме и сякви такива неща но не знам дали да и предложа .. кажете какво да правя ...

Голям фен
    Град
    София
    амии давай
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Давай, не му мисли.

Guest
    Да, давай и успех

Фен
    Град
    Ruse;]
    мерси!! сега нямам търпение да мине този месец

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    бе давай ама гледай да не си я харесаш много че като гледам ще е само за лятото а после ще боли

Ем на въпроса ти дали да й предложиш - да , защо не...но да не е от раз.Продължавай да поддържаш връзка с нея по скайп...и после като си отидеш на село...предприеми нещо...айде успех

Фен
    Град
    Ruse;]
    е мн ясно че няма да е от раз се пак не съм толкоз тъп

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Дам и аз съм на тва мнение давай за да не съжаляваш пък каквото стане Успех

Мега фен Аватара на koalka
    Действай.

АТАКАА!
    Може да сменяш целите си хиляди пъти, но никога не се отказвай от тях!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    предполагам, че няма да стоиш на село 2-3 дена, така че те съветвам да не бързаш с предлагането. показвай й симпатиите си, флиртувай, но никога не си откривай картите напълно, остави едно кътче с малко съмнение, това определено се харесва на момичетата изчакай да видиш нейните реакции и чак тогава реши кога и как ще направиш това, което искаш
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]предполагам, че няма да стоиш на село 2-3 дена, така че те съветвам да не бързаш с предлагането. показвай й симпатиите си, флиртувай, но никога не си откривай картите напълно, остави едно кътче с малко съмнение, това определено се харесва на момичетата изчакай да видиш нейните реакции и чак тогава реши кога и как ще направиш това, което искаш
    Абсолютно.Това е най-добрият начин.Първо опипай почвата Ако е плодородна,действай!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Terra incognita!
    Действай!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ся да не земете и да се наебете
    сакън

Re: kakvo da pravq ? :S

Цитирай Първоначално написано от Fr0sTyYy
    Значи на 15 години съм и харесвам едно момиче с което се познаваме от 10 години ... тя е с 1 година по голяма от мен от различни градове сме но всяко лято се виждаме защото се събираме компанията на село всяка вечер и си правим купона .. от 2 години обаче аз спрях да се събирам при тях защото сички почнаха да пушат а аз не исках да почвам .. а ако бях продължил да се събирам при тях щях и аз да почна .. преди 2 седмици отидох на село на сбор и тогава видях това момиче тя обаче не ме позна ... вечерта отидох при приятелите ми никой не можа да ме познае защото не се бяхме виждали от 2 години като им казах кой съм тя ми се хвърли на врътъ .. цяла вечер говорих със сички .. от тук започва всичко .. започнах да я харесвам супер много .. взех и скайпа и си чатим всеки ден цъкаме си от време на време като свърша даскало на 30 юни другия месец си заминавам на село и тя ще е там и не знам какво да правя в чата се зарибяваме и сякви такива неща но не знам дали да и предложа .. кажете какво да правя ...
    davai...ot opit galava ne boli...ti pak 6te i predlaga6..spored men tova e otjivelica...celyni q..ako ti otvarne zna4i...rabotata e GOTOVA aide yspeh stiskam palci da stane rabotata
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Фен
    Град
    Ruse;]
    мерси на всички

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    сакън
    noo si ostroumen
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    сакън
    noo si ostroumen
    я вземи пример от иконката
    като не разбираш - не коментирай

Фен
    Град