- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Има ли шанс да хвана булимия?
Слу4ва ми се примерно 4-5 пъти на месец да повръщам насилствено(мале и аз нз откуде го извадих тоз израз) например съм преяла или препила или пътувам с автобус...
Има ли шанс да хвана булимия
Само не ми отговоряите: Недей драйфа-кои те кара
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Не съм компетентна , не искам да давам грешни съвети , НО много хора повръщат когато са преяли или пътуват с автобус , кола и тн.....
Булимията е много страшна болест.....
Ето тук ще ти напиша кои са основните признаци на Булимията:
"
- депресия, чувство за вина и омраза към самия себе си;
- усещане за липса на самоконтрол;
- неоправдано строга самокритичност;
- постоянна потребност от одобряване от другите хора на извършваните постъпки;
- нарушена представа за нормата на собственото тегло..."
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
ами според мен си в ранен стадий...няколко пъти месечно ще се превърнат няколко пъти седмично..или дневно...затова миличка внимавай..това не е шега работа.....![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
недей просто недей! изживяла съм този кошмар и знам какво е! напълно разбирам как се чувстваш - хапнала си малко повече (което на теб ти се струва като преяждане) и чувстваш вина, казваш си какво пък толкова ще повърна веднъж, а следващия път няма да ям толкова много, но докато се усетиш и стоиш наведена над тоалетната по няколко пъти дневно и това е само началото! започваш да изпадаш в депресии, ставаш все по самокритична, изпитваш апатия към всичко! в един момент всякаш всичко губи смисъл, животът ти върви, а ти го прекарваш в сълзи без дори да знаеш за какво плачеш! Още не съм съвсем сатбилна, но най близката ми приятелка ми помогна да осъзная проблема си и да се справя с него! Вече се храня нормално и не повръщам и честно казано щастлива съм че успях да преодолея болестта!