- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете просто сте гадове..Някой..от вас..
spored men vsi4ki burzat da otsudqt predi da znaqt cqlata istina. Da, mnogo muje sa takiva-nedorasli,naraneni ot minala lubov, awe kakvoto i da si govorim tupo e postupil. kato cqla mojete i jenite razsujdavat po razli4en na4in, to si e kazano-jenite obi4at s ujo, mujete s o4i.
може пък да си му станала скучна и вече да не му е забавно с теб.. то всяко нещо омръзва след време.. нормално си е.. ако е така, по-добре и двамата си намерете нови забавления, поне за известно време, и после като ви стане мъчно се съберете пак..
колкото до ттфа с "обичам те".. за мен е глупаво да го казвам и да ми го казват.. освен ако не съм искала да получа нещо, не съм го казвала.. а когато са ми го казвали, отговарям с "мерси" или "добре" и хич не ме ебе кфо си мислел той, не съм го карала да ме обича.. пффф
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
бах мамаму..
нито хленча..нито нищо.просто казвам..понеже и той ми го казва адски често..чудя се дразни ли ме,ебава ли се,иска да ме жегне ли,понеже знае че ми става кофти...
и не ,не е кофти момче.и да наистина смятаме да сме заедно цял живот.но просто,лошо ли е че искам да ми казва че ме обича?на него му е приятно като си го пиша на скайп,като сложа наша снимка,като му го казвам..а какво?той не го прави?!.....не искам ако не иска да го прави..но ме боли..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
А и специално съм сложила в заглавието " НЯКОЙ ОТ ВАС!"
Не всички са такива..абе не знам,да си кажа не искам и да знам какви са другите.
И си се обичаме,просто ми става болно когато понякога ми го каже тва АХА..аз като му казвам че го обичам,не го задължавам да ми казва и той,като не иска да ми го казва да не го,варвам че ме обича..
Но просто защо не си замълчи,а казва АХА..е тва не го разбирам
НВМ..
Според мен го превръщаш в голям проблем. Някой хора са си просто такива- не обичат да си показват чувствата. Пък и такива неща като снимки на скайп и тем подобни...ами де да знам вижда ми се малко сантиментално,а аз такива неща не ги харесвам.Първоначално написано от Ice_Queen_
Не се впрягай толкова- няма смисъл....
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Ясно ми е че явно не обича да показва чувства?Но дори да е такъв човек,няма ми малко да му щукне че има моменти в който точно най-мн имаме нужда да го чуем-когато ние е тежко,когато си имаме проблеми?
Може да са сантиментални глупости,но нас ни радват..
Че кой човек не обича да чува и вижда че е обичан?
Първоначално написано от Ice_Queen_
Душко, сигурна съм, че не си единствена. Тайните на мъжката психика.
Аз искам да покажа по всякакъв начин, че обичам - снимчици в скайп, подписи, надписи, смс-и, писма, обаждания... - той не го прави баш така. И все пак не смятам, че това значи, че не е влюбен. Просто очевидно мисълта му тече по друг начин. И на мен понякога ми се ще да ми казва или показва някои работи по моя начин...дори съм му го казвала. И беше много сладък един ден...когато през цялото време се държа точно така, че да се почувствам добре (вярвам, че го направи, за да ми угоди). И то съвсем успешно.
А в отговор на "обичам те" съм чувала - "глупчо", "щурчо", "мда", "туй хуу" (гаджето на една приятелка така й отговаря, та моето момче нещо се вдъхнови), "знам", "това вече го каза" и "това вече се изтърка" като от последните две, въпреки че бяха на шега, ми стана особено криво. И все пак, отказала съм се да се питам, защо, аджеба...явно е така - просто не обръщай внимание - знаеш, че те обича и толкова
Радвай му се на момчето и ги пропускай тия неща покрай ушите си. (Но естествено, сподели му, че това те наранява по някакъв начин - смятам, че ще разбере.)
Замисляла ли си се,че може това да е начинът да ти покаже,че те обича.Може пък да го е страх да ги покаже(чувствата си),може би е бил нараняван,когато ги е изричал и се е научил да си мълчи.
А ти защо просто не му кажеш,че искаш да чуваш тези думи от време на време? Така ше го улесниш много-предполагам,че не може да чете мисли...
ПС: Кои сте вие?
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Само моя мъж ли не е такъв?По-скоро аз съм онази "гад" в "семейството"
![]()
![]()
и аз необичам да казвам "Обичам те" но не е дошъл края на света
![]()
Някой успява да открие нещо хубаво в теб, което да обикне и получава такова...невероятно уважение.Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Удивително...
CooL^GirL^^^, единият винаги е наопакиАко тя му се кълне в любов, той ще кима равнодушно. Но ако той и посвещава любовни стихове, тя най-вероятно ще се прозява отегчено.
Единият във връзката принципно най-малкото изглежда по-влюбен и сантиментален (но не е задължително да обича по-малко...просто успява да си придаде вид на малко по-независим.)![]()
poznato mi e tova, koeto kazva6. mn poznat otgovor. e pone ne 4uva6 "ako lapa6 dobre 6te te obi4am vinagi" taka 4e pone za tova se radvai. ina4e- 6tom e s teb, zna4i te obi4a. spored men ne obi4a da si pokazva 4uvstvata. ne e tolkova stra6no-6tom e s teb zna4i durji na teb
За мен подобна категоризация е ,меко казано, глупава.
Знаете ли кво женки смотани,ебавайте си майката,писнало ми е от тъпите ви проблемчета и знаете ли защо повечето сме на принципа кецаш-бегаш - защото за друго неставате.
(тва си е мое мнение)
sam ne moga :P
Първоначално написано от Ice_Queen_
Хех!!!
Струва ми се че трябва да смениш мъжкото си обкръжение и да си намериш момче което наистина да те обича , защото хора като тези които описваш са само бройкаджий и от тях не трябва да очакваш нищо повече от това което описваш.![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Значи първо на първо какво учакваш да ти каже момче ако му повтаряш на всеки 2 секунди "обичам те"!А и ако си замълчим,вие ще ни кажете "А ти не ме ли обичаш".Принудени сме да отговорим "да".Разберете,че ние,момчетата(или повечето според мен) не си падаме по романтиката,така да се каже.На вас може това да ви е приятно,но за нас е досада!Пък и какъв е смисъла постянно да се повтаря тази фраза,като любовта се доказва с дейсвия ,не с думи![]()
axXAxaXAaxAXxaAXxaAXax
"AXA!" vika zna4i.... AXxaXAaxaxAXaxAXaxAXaxax
=D> =D> =D> =D> =D>
Mn pozdravi da mu predade6 ot men specialno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6apka mu svalqm axAXxaAXxaax
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mmda ima dosta vqrno..
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
По думи на авторката, темата е приключена.Така че я заключвам.