Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
бах мамаму..
нито хленча..нито нищо.просто казвам..понеже и той ми го казва адски често..чудя се дразни ли ме,ебава ли се,иска да ме жегне ли,понеже знае че ми става кофти...
и не ,не е кофти момче.и да наистина смятаме да сме заедно цял живот.но просто,лошо ли е че искам да ми казва че ме обича?на него му е приятно като си го пиша на скайп,като сложа наша снимка,като му го казвам..а какво?той не го прави?!.....не искам ако не иска да го прави..но ме боли..
Душко, сигурна съм, че не си единствена. Тайните на мъжката психика. Аз искам да покажа по всякакъв начин, че обичам - снимчици в скайп, подписи, надписи, смс-и, писма, обаждания... - той не го прави баш така. И все пак не смятам, че това значи, че не е влюбен. Просто очевидно мисълта му тече по друг начин. И на мен понякога ми се ще да ми казва или показва някои работи по моя начин...дори съм му го казвала. И беше много сладък един ден...когато през цялото време се държа точно така, че да се почувствам добре (вярвам, че го направи, за да ми угоди). И то съвсем успешно. А в отговор на "обичам те" съм чувала - "глупчо", "щурчо", "мда", "туй хуу" (гаджето на една приятелка така й отговаря, та моето момче нещо се вдъхнови), "знам", "това вече го каза" и "това вече се изтърка" като от последните две, въпреки че бяха на шега, ми стана особено криво. И все пак, отказала съм се да се питам, защо, аджеба...явно е така - просто не обръщай внимание - знаеш, че те обича и толкова Радвай му се на момчето и ги пропускай тия неща покрай ушите си. (Но естествено, сподели му, че това те наранява по някакъв начин - смятам, че ще разбере.)