- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете просто сте гадове..Някой..от вас..
Първоначално написано от Ice_Queen_
Душко, сигурна съм, че не си единствена. Тайните на мъжката психика.
Аз искам да покажа по всякакъв начин, че обичам - снимчици в скайп, подписи, надписи, смс-и, писма, обаждания... - той не го прави баш така. И все пак не смятам, че това значи, че не е влюбен. Просто очевидно мисълта му тече по друг начин. И на мен понякога ми се ще да ми казва или показва някои работи по моя начин...дори съм му го казвала. И беше много сладък един ден...когато през цялото време се държа точно така, че да се почувствам добре (вярвам, че го направи, за да ми угоди). И то съвсем успешно.
А в отговор на "обичам те" съм чувала - "глупчо", "щурчо", "мда", "туй хуу" (гаджето на една приятелка така й отговаря, та моето момче нещо се вдъхнови), "знам", "това вече го каза" и "това вече се изтърка" като от последните две, въпреки че бяха на шега, ми стана особено криво. И все пак, отказала съм се да се питам, защо, аджеба...явно е така - просто не обръщай внимание - знаеш, че те обича и толкова
Радвай му се на момчето и ги пропускай тия неща покрай ушите си. (Но естествено, сподели му, че това те наранява по някакъв начин - смятам, че ще разбере.)